Napi friss

Ő Kiss Gergely ritkán látott legkisebb lánya: ekkorát nőtt Olívia

A vízilabdázó és felesége három lány büszke szülei, a legkisebb húg pedig elsőszülött lányuk kiköpött mása.

Elképesztő a hasonlóság Kiss Gergely vízilabdázó legnagyobb és legkisebb lánya között, kis túlzással akár azt is mondhatnánk, hogy Olívia nővére kiköpött mása. Az olimpikon vízilabdás és felesége, Anna 1999-ben házasodtak össze, és három lányuk született: Viktória 2003-ban, Patrícia 2006-ban, Olívia 2016-ban látta meg a napvilágot. A legkisebb Olíviát eddig ritkán láthattuk, ám most kivételt tettek, ugyanis együtt jelentek meg egy filmpremieren.

Kiss Gergely ás lánya, Olívia, az Agymanók 2. bemutatóján (Fotó: Trenka Attila/fotocentral.hu)

Ezen a fotón pedig a két idősebb lány, Viktória és Patrícia látható:

Jól látható, a legidősebb lány, Viktória és a legkisebb, Olívia elképesztően hasonlítanak. Az érdeklődésük is közös, hiszen édesapjuk és édesanyjuk nyomdokaiba léptek, ez egyébként mind a hármójukra igaz: hiszen mindannyian a vízilabda szerelmesei. Viktória a tánc és a dzsúdó után végül vízilabdára váltott, és pontosan ezt az utat járta be Patrícia is, aki 2021-ben csapatkapitányként vezette korosztályos Európa-bajnoki címig a magyar válogatottat. Most pedig már a 8 éves Olívia is jár edzésekre.

A boldog család csapatmunka

A házaspár legutóbb a HOT magazinnak mesélt a családi életükről, Gergő azt vallja, mindezt elérni pont annyira csapatmunka, mint egy olimpiai győzelem. Ez perszer nem jelenti azt, hogy ne lennének konfliktusaik, vagy hisztik az életükben, de mindenre igyekeznek megtalálni a megoldást. A család élvezi, ha ötösben tölthetnek időt, de Gergelynek és feleségének már arra az esetre is vannak terveik, ha mindegyik lányuk kirepül, ugyanis a két idősebb már nagykorú. Szeretnének kettesben utazni, színházba járni, városokat felfedezni és annyi naplementét nézni, amennyit csak lehet.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!