Napi friss

Kitálalt a Házasság első látásra arája: így mutatta be volt férje az új barátnőjének

Kabai Andrásra rátalált az igaz szerelem, azt pedig fontosnak tartotta, hogy Dávid Petra és kedvese, Réka személyesen is megismerjék egymást.

Hiába futott zátonyra a Házasság első látásra párja, Kabai András és Dávid Petra kapcsolata, azért mégiscsak sokat köszönhetnek a műsornak, mára ugyanis elmondhatják magukról, hogy barátokként számíthatnak egymásra. Az, hogy fontosak egymásnak, abban is tetten érhető, hogy miután Kabai Andrisra rátalált a boldogság új barátnője, Réka személyében – akiről a Story magazin elsőként beszámolt –, a lemezlovasnak fontos volt, hogy műsorbéli párja, Petra és szerelme mit szólnak egymáshoz a való életben. „Mivel a forgatás sokkal korábban volt, mint a műsor adásba kerülése, ezért egy ideje már tudtam, hogy Andris összejött Rékával. Andris nagyon várta a pillanatot, hogy úgy mutasson be minket egymásnak, hogy én vagyok az exfelesége, ő pedig a leendő” – mesélte a Borsnak Dávid Petra, hozzátéve, hogy nagyon kedves lánynak tartja exe új barátnőjét, aki szintén lelkes volt a találkozástól, még rágcsálnivalóval is készült.

Petra a story.hu-nak pedig még így nyilatkozott korábban: „Mi nem passzoltunk Andrissal. Ők viszont Rékával igen. Látszik, hogy Réka nagyon odavan érte, nagyon támogatja, és mindeközben egy makulátlan háziasszony is. Sokat becézik és ugratják egymást, szóval vicces páros. És egyébként Andrison is látom, hogy sokkal kedvesebb és figyelmesebb lett mára” – húzta alá Dávid Petra, aki nagyon drukkol, hogy Andris új kapcsolata jól alakuljon.

Kiemelt képek: TV2, Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!