Napi friss

Vastag Csaba feleségét leszólják, amiért nem járt színházba: Evelin visszaszólt a kommentelőknek

Az internet népe kígyót-békát kiált Domján Evelinre, ám ő állja a sarat.

Boldogan jött ki az Operettszínházból a Monte Cristo grófja című előadásról Vastag Csaba és felesége, Domján Evelin, aki megosztott egy képet az Instagram-oldalán. Egyúttal megjegyezte, óvodás kora óta nem járt színházban. A kommentelők be is szóltak neki ezért. „Ezzel én nem dicsekednék, hogy ennyi igényed volt eddig a kultúrára” -– érkezett a bántó beszólás, de volt ennél cifrább is: „Reméljük, azért könyvet már fogtál a kezedben…” – szúrt oda egy másik hozzászóló.

Domján Evelin nem hagyta szó nélkül a dolgot, és nem is rejtette el oldaláról a negatív kritikákat. „Ezzel nem dicsekedtem, csak arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy jobb később, mint soha. Hiszen a mai ’’tömegkultúrának’ nem szerves része a színházba járás” – írta válaszul, és nagyon úgy tűnik, ezzel lezártnak is tekinti a dolgot.

Vastag Csabát sem hatotta meg különösképp a dolog, még azon se problémázott, hogy volt, akinek az nem tetszett, hogy napszemüveget visel a fotón. „Szépek vagytok, csak egy színházba azt a napszemüveget nem értem…” – írta egy hozzászóló, mire az énekes ennyit reagált: „Szemüvegben is alszom🤣.”

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!