Napi friss

Így élnek ma az Exatlon kedvenc versenyzői

Van, aki családot alapított, de olyan is, aki kibérelhető dominapankrátor lett.

Az Exatlon Hungary műsora négy évadot élt meg Magyarországon, a Bajnok és a Kihívó csapat tagjai pedig rengeteg rajongót gyűjtöttek. Többeket később is láthattuk még a televízió képernyőjén, de olyan is akadt, aki a műsor után szinte azonnal külföldre költözött. Mi történt az Exatlon-közönség kedvenceivel a verseny óta?

Busa Gabi első gyermekét várja

A sportoló a 2. évad legjobb női játékosa lett, így akkor 15 millió forinttal lett gazdagabb. A kick-box világbajnok a negyedik, All Stars-évadban is visszatért, és ismét a legjobbak közé került, csupán Szente Grétinek sikerült legyőznie. Busa Gabi 2022 nyarán jelentette be Instagram-oldalán, hogy szerelme eljegyezte a Maldív-szigeteken, most pedig ultrahangfotójáról osztott meg egy bejegyzést. A gratulációk természetesen özönlöttek a poszthoz. Kempf Zozo, Jósa Dani, Orbán Olivér és Szente Gréti is gratuláltak Gabi várandósságához.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gabriella Busa (@gabriella__busa) által megosztott bejegyzés

Ungvári Miklós esküvőre készül

A népszerű cselgáncsozót is visszatapsolták a nézők a negyedik, All Stars-évadba, a sors fintora pedig, hogy éppen a forgatás előtt jött össze barátnőjével, így 59 napig nem látták egymást. De úgy tűnik, szerelmük kiállta a próbát, és most még egy új szintre is emelték azt. Ungvári mindig védte a magánéletét, ezért nem meglepő, hogy most is a legnagyobb titokban jegyezte el barátnőjét. De a szemfülesek kiszúrták a gyűrűt a hölgy Instagram-oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ungvári Miklós (@miklosungvari) által megosztott bejegyzés

Nagy Dani osztrák síparadicsomban vásárolt apartmant

Nagy Dani feleségével, Ramónával és egy barátjával közösen vett egy apartmant az osztrák síparadicsomban, Bad Mitterndorfban, miután egy ott található hotel második szintjét átalakították apartmanokká, és egyenként értékesítették azokat. Daniék is gyakran látogatnak a településre, hogy síeljenek, így amikor hallottak a lehetőségről, úgy döntöttek, élnek is vele. „Szerettük volna a pénzünket biztonságban tudni, euróban vásároltuk meg – magyarázta Dani a vlogjában. – A térség is nagyon fejlődik, az ingatlanárak is mennek fel, kihagyhatatlan lehetőség volt.”

Eljegyezték egymást

Halász Vivien és Kővári Viktor a TV2 nagy sikerű sportműsorának köszönhetik szerelmüket. Tavaly pedig újabb mérföldkőhöz érkeztek: eljegyezték egymást. Viktor már két évvel ezelőtt  elkezdte tervezni, hogyan kéri majd meg szerelme kezét. „Akkor már tudtuk, hogy Japánba fogunk utazni, és nekem már megvolt a forgatókönyv, hogy ezt a pillanatot meg kell ragadni, és a lánykérés biztos, hogy Japánban lesz” – mondta Viktor a Tények Plusz kamerái előtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Halász Vivien (@kispec) által megosztott bejegyzés

Szabó Franciska dominaként keresi a kenyerét

Az egykori dzsúdós akkor döntött úgy, hogy új fejezetet kezd az életében,  amikor korábbi párjával való szakítása után teljesen lenullázódott anyagilag. „Most abban a fázisban vagyok a szakítás, az elmenekülés és a kudarc átélése után, hogy újraépítem magam. Nem engedek meg magamnak semmiféle szórakozást, építem tovább a karrieremet. A volt párom mellett ugyanis egyszerűen elszürkültem, a folyamatos lelki terror és a hangulatingadozásai miatt a végén már olyan rosszul éreztem magam, hogy nem mertem semmilyen felkérést elvállalni. De amióta eljöttem, újra tele vagyok energiával, megyek, nyomom, csinálom, már nem sok kell a csúcsformámhoz!” – mondta a Borsnak. És erotikus munkáit sem rejti véka alá. „Elindítottam az OnlyFans-oldalamat, de nem vállalok pornót, nem mutatok cicit és pu***t, hanem fétis- és dominatartalmakat teszek fel, így is havonta egymillió forintos bevételem van. De nem ez a nagy pénz, hanem hogy feláldozva a szabad hétvégéimet, a rajongók kibérelhetnek, meghívnak, lefoglalnak mint dominapankrátor. Emiatt több száz kilométert utazom hétvégente, de megéri. És ha összeszedem magam anyagilag, akkor megvalósítom a következő álmomat, és elindul a saját ruhabrandem” – vallotta Szabó Franciska.

Kisbabát vár

Kőnig Anna életét az Exatlon előtt a közösségi médiában követhettük nyomon, hiszen tinikora óta videós tartalmakat gyárt. A szemünk előtt cseperedett fel, most pedig anyai örömök elé néz. Anna az esküvőjéről és házuk felújításáról is beszámolt, mostanában pedig szívmelengető pocakos fotókat posztol.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KŐNIG ANNA (@konigannafit) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!