Napi friss

Ez lenne a hosszú házasság titka? 34 éves kapcsolatáról vallott Zoltán Erika

Az énekesnő és férje, Kátai Róbert néhány éven belül a 30 éves házassági évfordulójukat ünneplik. Mint kiderült, nem is akárhogy!

Zoltán Erika és Kátai Róbert 30. házassági évfordulójukon újra össze fognak házasodni. Erre még egy kis ideig várni kell, hiszen 1997-ben kötötték össze az életüket. Azt kevesen tudják, hogy Zoltán Erika első férje Joós István volt, akinek annak idején kénytelen volt beismerni: néhány hónapos ismeretség ide vagy oda, belehabarodott a Citadella Bárban táncosként dolgozó Kátai Róbertbe, azaz Robby D-be. A lángoló szerelemnek senki és semmi nem tudott megálljt parancsolni, az esküvő után pedig megszületett Erika és Robi lánya, Zoé. Hogy mi lehet a harmonikus, boldog házasságuk titka? Arról így beszélt a Kiskegyed kamerája előtt. „Minket nagyon egymásnak teremtett valószínűleg a Jóistenke. Tehetett volna megjegyzést, de soha nem volt ilyen, mindig azt mondja, te így vagy tökéletes, ahogy vagy” – mesélte Erika, akit akkor is így látott a férje, amikor a változókor tüneteitől szenvedett.

A házaspár tagjai elválaszthatatlanok, és három évtized alatt sem jutott eszükbe, hogy túl sok lenne számukra egymás társasága. Pedig együtt dolgoznak, együtt élnek, és egy a baráti társaságuk is. „Igen, szinte 24 órázunk, de annyira örültünk annak, hogy megtaláltuk az élet minden területén tökéletes társat, hogy szóba sem jött soha, hogy egymás nélkül menjünk el valahova” – árulta el Zoltán Erika. Az énekesnő úgy fogalmazott, még a csajbulikra is nemet mondott, mert egyszerűen nem érezte jól magát Robi nélkül, és ez fordítva is igaz.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!