Napi friss

X-Faktor vagy Megasztár? Döntöttek az olvasók

Érdekes vélemények születtek.

Miután a minap kiderült, hogy kik lesznek a Megasztár ítészei, azzal a kérdéssel fordultunk az olvasóinkhoz, hogy melyik zsűri véleményét fogadnák el inkább: a már említett Megasztárét – benne Rúzsa Magdival, Caramellel, Papp Szabival, Marics Petivel és Marsalkó Dáviddal –, vagy az X-Faktorét Tóth Andival, Majkával, Gáspár Lacival és Valkusz Milánnal. Nos, első blikkre úgy tűnik, hogy a Story-olvasók szíve a Megasztár felé húz, bár voltak, akik mindkét zsűrivel elégedettek. Többen kiemelték Rúzsa Magdit és Caramelt, akik pozitív megítélésében bizonyára az is közrejátszik, hogy maguk is bizonyítottak a Megasztárban. Caramel a második évad, Magdi a harmadik győztese. Ugyanakkor vannak, akiknek már sok, hogy a fiatal zenész, Marics Peti lassan szinte minden TV2-s produkcióban ott van, ahogy Papp Szabi személye sem győzött meg mindenkit.

A konkurens csatorna tehetségkutatójánál, az X-Faktornál egyelőre, úgy tűnik, a legtöbben Majkát tartják a legrátermettebb mentornak. Ez nem csoda, hiszen a Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutatóban hosszú éveken át bizonyított. Ráadásul bátran kijelenthetjük, ő jelenleg az első számú rapper Magyarországon, aki igen mélyről tornázta fel magát a csúcsra. Tóth Andit sokan botrányhősnek tartják, és Gáspár Laci személye is igen megosztó, ez pedig jól láthatóan a műsor megítélésére is kihat.

Ami még érdekes: mindkét zsűri rendelkezik egy-egy olyan taggal, akik egyelőre nem sok érzelmet váltottak ki az emberekből. Marsalkó Dávid, a Megasztár zsűritagja és Valkusz Milán, az X-Faktor mentora a jelek szerint tiszta lappal indulnak a tévénézőknél. Csak rajtuk áll, megszerettetik vagy megutáltatják magukat.

Persze az is kérdés, lesz-e verseny a két műsor között, vagy pedig egyik olvasónk óhaja teljesül, aki azt írta: „Csak ne legyenek egy napon!”

Kiemelt képek: RTL, TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!