Napi friss

Ernyey Béla csalók áldozata lett

A színművészt 82. születésnapjának ünneplésében zavarta meg a felháborító incidens.

Ernyey Béla hosszú karrierje alatt sajnos többször is átélte már, ahogy nyilvánosan „gyalázzák”, ahogy irigyei közül többek mindent elkövettek azért, hogy a rengeteg jó élménye mellett rossz tapasztalatokkal is gazdagodjon. Állították már pellengérre megosztó témákban, és talán mindennél többet kellett azért magyarázkodnia, hogy tizenhat évvel ezelőtt egy nála fiatalabb nőbe, Balaton Dórába szeretett menthetetlenül bele.

Most azonban olyasmi történt, ami a sokat megélt Ernyey Béla számára is újdonság. Nők tucatjai jelezték neki, hogy köszönik a bókokat, amelyeket a közösségi oldalán küldött, de többeknek gyanússá vált, hogy a szív emoji és a tegező stílus nem éppen a színművészre vall. Mindenesetre az üzenetek tartalma alapján úgy tűnik, mintha Ernyey Béla könnyed stílusban ismerkedni próbálna a női követőivel. „Hogy vagy? Nagyon köszönöm a szeretetet és támogatást, nagyon hálás vagyok érte” – ilyen és ehhez hasonló mondatok szerepelnek az üzenetekben, mindezzel óriási zűrt okozva mindazok, akik ezt komolyan is vették, és még válaszoltak is rá. De legalább ennyire kellemetlen az eset a  feleségéért híven rajongó színművész számára is.

Az pedig, hogy mindez Ernyey Bélával éppen a 82. születésnapján történik, duplán bosszantó, hiszen jó ideje tervezgették már feleségével az ünneplést. Nem hagyja azonban annyiban a dolgot, ám – egyelőre – tehetetlen, csupán üzenni tud a követőinek, akiket figyelmeztet, hogy a tőle szokatlan stílusban íródott, tegező üzenetekhez semmi köze. „Kedves Mindenki…! Idén a világ egy távoli, nyugodt, de kulinárisan mégis kiemelkedő pontján éljük meg a közelgő születésnapomat. Gondoltuk legalábbis eddig… De az élet gyakran átírja az ember által tervezett forgatókönyveket. Történt ugyanis pár nappal ezelőtt, hogy valaki feltörte az oldalamat, és furcsa üzenetekkel kezdte bombázni női követőim egy részét. Miután a Facebook nem kínál fel nekem lehetőséget a védekezésre, kérem Önöket, hogy jelentsék az esetet minden lehető fórumon. Köszönöm a segítségüket…”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!