Napi friss

Liptai Claudiát csúnyán megszólták a ruhaválasztása miatt

Makány Márta szerint a tévés-színésznő jóval vékonyabb annál, mint amit gondol magáról vagy mások gondolnak róla.

Megszokhattuk már, hogy Liptai Claudia hihetetlen érzékkel választja ki minden alkalomra a ruháit, amivel rendszerint lenyűgözi a közönségét. Amióta pedig saját tervezésű ruhákkal is előrukkol, kihasználva, hogy középiskolás korában képzőművészeti tagozatra járt, még több dicséretet zsebel be. Nem véletlen, hogy nők tízezrei tekintenek rá példaképként. Mága Zoltán koncertjeinek háziasszonyaként is mindig káprázatosan fest a színpadon. Június 2-án, Debrecenben azonban – többek szerint – kicsit többet engedett láttatni Claudia ruhája a műsorvezető nőies idomaiból, mint amit illene. A köldökig kivágott, elegáns, ám szuperszexi darab másoknak éppen a merészsége miatt tetszett.

A tévés-színésznő a ruhát nem először viselte. Azt 2022-ben, a NőComment! szilveszteri műsorában is felvette. És mivel hosszú évek óta a médiában dolgozik, pontosan tudja, hogy érdemes minden esetben hozzáértők, stylistok, divattervezők tanácsára is hallatnia, hiszen az életkor és az alkat miatt valóban vannak esetek, ami határt szabhat egy-egy ruhaválasztásnak. Azt azonban el kell ismernünk, Claudia két évvel ezelőtt és ma is bomba formában van. Ráadásul a hétköznapokban ő is a visszafogottabb, többet takaró ruhákat részesíti előnyben, és többször vallott arról is, ő sem mindig elégedett azzal, amit a tükörben lát.

Makány Márta divattervező is mindig felkapja a fejét, ha Claudia alakja a téma. Régóta ismeri a műsorvezetőt, dolgoztak is együtt, sőt Claudia saját tervezésű ruhájában is segített legutóbb. „Sok-sok éve varrtunk neki egy ruhát, és már akkor határozott stílusa volt arról, miben érzi magát a legjobban. Ez azóta sem változott, de színházi emberként ez így van rendjén, mégiscsak a legkomolyabb tapasztalattal saját maga rendelkezik arról, hogy mi igazán komfortos a számára. Örültem, amikor év elején megkeresett, hogy számított rám én pedig boldogan támogattam technológiailag. Több megbeszélés és próbafolyamat során alakult a ruha, ami fantasztikusa állt a kiváló alakján. Ezt azért muszáj kihangsúlyoznom, mert Claudia jóval vékonyabb annál, mint amit gondol magáról vagy mások gondolnak róla” – magyarázta korábban Makány Márta a Story magazinnak.

Kiemelt kép: Archív, RTL   

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!