Napi friss

Korábbi győztes ül be a Megasztár zsűrijébe

Míg a konkurens csatorna tehetségkutatójának mentorgárdájáról mindent tudunk, addig a TV2 hét lakat alatt őrzi a zsűritagok névsorát.

Idén februárban sokaknak leesett az álla, amikor a TV2 bejelentette, hogy 12 év szünet után visszahozza az egyik legismertebb műsorát, a Megasztárt. Rekordösszegű főnyeremény, Las Vegas-i lemezfelvétel, a legismertebb zenei producerek támogatása, ez mind a jövőbeni győztes ölébe hullik majd. A TV2 láthatóan nagyon hisz a műsor felélesztésében, olyannyira, hogy feltételezhetően a konkurens csatornán, az RTL-en futó X-Faktorral egy idősávban lesz majd látható. Ezért szinte biztosra vehető, hogy ősszel kiélezett, ádáz küzdelem várható a két nagy kereskedelmi csatorna között.

A story.hu úgy tudja a műsor felvételei heteken belül elkezdődnek, sőt már a zsűri összetételéről is döntés született. Információink szerint a Megasztár egy korábbi női győztese egészen biztosan helyet kap majd az ítészek között – erről már a Redditen is szárnyra kelt a pletyka, ám a bejegyzést azóta törölték. A Megasztár hat évadából négyszer nyert nő: Tóth Vera, Rúzsa Magdi, Tolvai Reni és Radics Gigi. Vera korábban már zsűrizett a TV2 show-műsoraiban, míg Gigi pont az X-Faktor egyik mentora volt korábban.

Kerestük a TV2 sajtóosztályát, de nem kívántak reagálni a hírre.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!