Napi friss

Pásztor Anna: „Nehezen tudnám elképzelni az életem nélküle, és ez fordítva is így van”

Kevés testvérpár mondhatja el magáról, hogy 20 éve együtt dolgozik békében, hullámvölgyek nélkül, de azért náluk is van egy bizonyos téma, ami viták gyújtópontja lehet.

Pásztor Anna és testvére, Pásztor Sámuel mindketten a zenében találták meg azt a hivatást, amiben ki tudnak teljesedni. De az azonosságoknak itt még koránt sincs vége, ugyanis közös munkahelyet is választottak, ami nem más, mint az Anna and The Barbies zenekar, ahol Anna frontemberként, Sámuel pedig gitárosként és dalszerzőtársként is tolja a formáció szekerét. Nyáron a Margitszigeti Színházban is közönség elé lépnek. A közös munka azonban nem megy a testvéri egység rovására, éppen ellenkezőleg. „Nagyon jó tesók vagyunk. Életünkben eddig háromszor veszekedtünk és csak és kizárólag a zene miatt volt. Nekem ő a legjobb barátom. Nehezen tudnám elképzelni az életem nélküle, és ez fordítva is így van” – avatja be Pásztor Anna a story. hu-t.

Pásztor Anna és testvére, Pásztor Sámuel igazán jó testvérek (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Az irigylésre méltóan szoros kapcsolat ellenére azért van, amiben különböznek. „Ő egy nyugodt természetű ember, mindig két lábbal áll a földön, ehhez képest én egy impulzív atombomba vagyok. De még így is a magánéletben sokszor felveszem a szobanövény pozíciót, mert konfliktuskerülő vagyok, aki utálja a feszültséget. Úgyhogy szerintem könnyű tesó vagyok, könnyű velem lenni – vallja be az énekesnő akinek a mindennapjait mostanában az építkezés tölti ki. „Kicsit olyan ez az építkezés, mint az egyetemi évek – folytatja az énekesnő. – Az első napokban szerencsére nem igazán tudjuk, mibe csöppentünk. Ha elmondták volna részletesen, milyen kihívások várnak rám, akkor szerintem ott helyben összeesek, és nem lesz az egészből semmi. De így, hogy sodródtam, talán valamelyest könnyebb volt. Úgy voltam vele, most vagy soha, hiszen később a gyerekeim már nagyok lesznek, nem lesz értelme építkezni.. Azt tudom mondani, hogy már látszik a fény az alagút végén. Egy szép napon beköltözünk” – mondja megkönnyebbülten Pásztor Anna.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!