Napi friss

A magyar felnőttfilmes megdöbbentő vallomása: „Gondolkoztam az öngyilkosságon is”

Hiába telt el huszonkét év, Niki Belucci még mindig nehezen beszél arról, mennyire szégyelli, hogy felnőttfilmekben szerepelt.

Tizennyolc éves volt, a szülei nem támogatták, és mint mesélte, égető szüksége volt pénzre, hogy eltartsa magát, ezért ment bele eleinte a fehérnemű-, illetve aktfotózásba, majd ezért vállalt el felnőttfilmeket. „Nagyon sok alkoholt ittam, hogy ezeket meg tudjam csinálni – kezdte a Lélekben című YouTube műsorban. – Az első felvétel borzasztó volt. Nem is akartam elvállalni, de addig beszéltek… Nem tudom, miért vállaltam. Mindig visszapörgetem. Csak nem akarok folyton arra gondolni, hogy mi lett volna, ha. Mert ha a visszapillantóba nézünk, akkor karambolunk lesz. Nem tudom, miért mentem bele. De akkor is csak azt sulykolták, hogy ne gondoljak semmire, csak a pénzre, mert rengeteg, és abban az időben tényleg rengeteg pénznek számított – magyarázta Niki Belucci. – Tízszer többet kerestem egy filmforgatással, mint a havi fizetésem volt.”

Hat hónapig fogatott, majd muszáj volt abbahagynia, annyira szégyellte magát. „Amikor kiderült, elsüllyedtem szégyenemben” – tette hozzá. Hiába nem vállalt több filmet, az alkohollal nem tudott leállni, és hosszú időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy felhagyjon az önmarcangolással. – Rájöttem, hogy ez nem élet, amit csinálok, ez az önbántalmazás, önostorozás. Megtettem, ezt vállalnom kell, és ezzel együtt kell élnem, illetve valamit kezdenem kell az életemmel. Így kezdtem el DJ-zni, és úgy bepörgött az életem, hogy már nem volt időm gondolkodni, mit tettem, mit nem.”

Niki el tudja képzelni, hogy ha nem lesz belőle ismert lemezlovas, sosem derül ki a múltja. „Gondolkoztam az öngyilkosságon is – folytatta. – Felkerestem oldalakat, hogy mi az az enyhébb, kevesebb fájdalommal járó dolog, amivel meg tudnám ölni magam, de ezeket nem is akarom részletezni… – mondta. Majd a műsorvezető megkérdezte, mi tartotta vissza attól, hogy megtegye. – Mindig, amikor olvasok egy ilyen sztorit, hogy valaki öngyilkos lett, megsajnálom. És úgy voltam vele, hogy ebből fel kell tudnom állni, mert nagyon nagy elhatározás kell ahhoz, hogy valaki öngyilkos legyen, de ahhoz, hogy ne tegye meg, még nagyobb.”

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!