Hazai sztár

Hujber Feri – Fiatal menyasszonyát volt felesége azonnal a keblére ölelte

Hihetetlen, hogy idén már hatodik éve vannak együtt, mégsem tudtunk közös életükről semmit. Szőke Krisztina most minden kérdésünkre válaszol.

Évek óta fúrja sokak oldalát, kivel is kezdett új életet a viharos múltú színész, akit legutóbb A Konyhafőnökben láttunk felbukkanni. Akkor az RTL kamerái Londonba is elkísérték, ám új családjáról nem beszélt. Most párjával úgy döntöttek, amíg ő az országot járja a Bánfalvy Stúdióval, pontosabban a Funny Money című darabbal, amelyben több szerepet is alakít, addig Krisztina és kisfiuk, Regő bemutatkoznak a nyilvánosságnak. Mint kiderült, alapvetően a honvágy hozta őket haza, de hogy hogyan alakul az itthoni életük, az sok mindentől függ majd.

Az első randevú

Kezdjük azzal, amire mindenki kíváncsi! Hogyan ismerkedtek meg? „2017-ben találkoztunk először, miután Feri írt a Facebookon. Akkor már régóta Londonban dolgoztam, és éppen itthon voltam Pesten. Volt itthon is egy kis bérelt lakásom, ott került sor az első randevúra. Bevallom, eleinte nem tudtam, hogy híres színész, annyira más világban éltem kint Londonban. Az első találkozás azután olyan jól sikerült, hogy Feri száján már az is kicsúszott, ha fiatalabb lenne – akkor volt 43, én pedig 24 –, lehetnék a barátnője. Azt feleltem, esetleg engem is megkérdezhetne erről, és akkor kiderülne a válasz” – meséli mosolyogva Krisztina, aki a következő 3-4 hónapban folyton halogatta az újabb randevúkat. Tudta ugyanis, ha egyszer igent mond, akkor semmi sem menti meg őket attól, hogy együtt maradjanak. Aztán beadta a derekát. 2017 nyarán Londonban döntöttek úgy, hogy elkezdik a közös életüket.

2021-ben szerepelt A Konyhafőnökben (Fotó: Archív)

Lánykérés a Starbucksban

Feri ősszel még kiment kis időre Kanadába, majd decemberben Londonból már együtt jöttek haza. Akkor, karácsonykor Feri már bemutatta őt volt feleségének, gyerekei édesanyjának, Cynthiának, és Krisztina is bemutatta párját a szüleinek. Hogy milyen volt az első találkozás a volt feleséggel? „Mérhetetlenül szeretetteljes. Cynthia azonnal magához ölelt, nem nagyon kellett semmit mondanom – meséli Krisztina, majd hozzáteszi: a legutóbbi karácsonyt is együtt töltötték. Akkor, 2017 decemberben már a lánykérés is megtörtént. – Soha nem felejtem el. Egy Starbucksban ültünk, amikor Feri leguggolt az utcára néző ablak elé, és feltette a kérdést. ’Hozzám jössz feleségül?’” A válasz természetesen igen volt, így 2017 karácsonyán Feri párja szüleitől is megkérte Krisztina kezét. Az esküvőt 2020 márciusára tervezték, ám a világjárvány közbeszólt. „Pont aznap zártak le minden repteret, amikorra ki volt tűzve az esküvőnk. Mindannyian éreztük, hogy közeleg valami elkerülhetetlen, de álmunkban sem gondoltuk, hogy ez lesz. Már minden megvolt, a hely, a ruha, a torta. Szerencsére semmit sem kellett kifizetni. Szűkkörű esküvőt terveztünk, csak a legjobb barátok és a szorosan vett család lett volna jelen. Hogy mikor szervezzük meg újra, még nem tudjuk, de nagyon szeretnénk” – mondja Krisztina.

Krisztina és Regő (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Semmit sem szégyell

Természetesen mi sem kerülhetjük el azt a témát, amit a napi­lapok szalagcímekkel hoztak. Krisztina felnőttfilmes, szexipari múltját. Erre is a legnagyobb természetességgel válaszol. Mint mondja, semmit sem szégyell, egyébként 2018-ban forgatott utoljára. „A mi kapcsolatunkban nincsenek tabuk – teszi hozzá, arra is utalva, hogy Feri ma sem tartja monogámnak magát. De tulajdonképpen mit is kell tudni Hujber Feri párjáról, akivel hat éve van már együtt? Nos, Krisztina egy dunántúli faluban nőtt fel, nem messze Dunaújvárostól. A szülei a mai napig ott élnek. Egy nővére van. Krisztina a bodajki művészeti szakgimnáziumban végzett. Tehetséges festő és szobrász. Amikor arról faggatom, hogyan képzelik el a közeli jövőt, kiderül, hogy részletesen kidolgozott stratégiájuk van. – Mindenképpen itthon tervezzük a jövőt. Feri a karrierjét szeretné újraépíteni, én online személyi asszisztensként akarok dolgozni, emellett lakáskiadással foglalkoznék, és úgy tűnik, a festményeim iránt is van érdeklődés. Aztán majd meglátjuk.”

Feri tudta, hogy újra fia lesz

Krisztina azt is elárulja, a 2 éves 9 hónapos Regő tervezett baba volt, és nagyon várták. „Fura, de Feri kezdettől fogva biztos volt benne, hogy újra fia lesz. Amikor kiderült a baba neme, és lelkesen küldözgettem neki a kék szívecskéket, csak annyit felelt: tudtam” – meséli.

Kiemelt képek: Story-Best Magán, /fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!