Napi friss

Hollywoodi sztárral ünnepli első születésnapját a Madame Tussauds Budapest

Dwayne Johnson viaszmásán több hónapig dolgoztak a szakemberek.

Pontosan egy évvel ezelőtt nyitotta meg a kapuit a Madame Tussauds Budapest a belvárosi Palazzo Dorottyában. A produkció 52 figurával, köztük 17 magyar vonatkozású viaszmással vezeti be a látogatókat a hírességek csillogó világába. Első születésnapját pedig Dwayne Johnsonnal ünnepli a viaszmúzeum. A filmsztár a Madame Tussauds egyik legnépszerűbb egyéniségei közé tartozik, többek között Londonban, New Yorkban, Las Vegasban, Dubajban, Amszterdamban és Berlinben is találkozhatnak figurájával a rajongók.

A félig szamoai származású világsztár maga is aktívan részt vett a figura kialakításában – 2019-ben modellt ült a Madame Tussauds viaszművészeinek. Több ezer felvétel készült A Szikláról, az adatok alapján a szakemberek több hónapnyi munkával alkották meg a vörös szőnyegen pózoló Dwayne Johnson hasonmást, amellyel maga az alany is nagyon elégedett volt. A híresség többször találkozott már „önmagával”, sőt a viaszmás öltözékeit is ő választotta ki. A Dubajból érkezett figura annak a púderkék öltönynek a másolatában feszít, amelyikben Dwayne Johnson a Skyscraper című film New York-i premierjén is megjelent.

Dwayne Johnson járt már Budapesten, sőt 174 napon keresztül az otthonának is mondhatta a várost. A Herkules forgatása miatt időzött nálunk a színész, főleg Pátyon és Rákospalotán dolgozott a stáb, köztük 500 magyar statiszta. Dwayne Johnson itteni tartózkodása alatt szinte mindennap ellátogatott egy budai konditerembe. Később magyarul is beszélt pár mondatot: kampányvideót küldött egy miskolci gimnázium diákigazgató-választására.

Kiemelt kép és fotó: Madame Tussauds Budapest

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!