Napi friss

Sebestyén Balázs és Puzsér Róbert nem kímélték egymást

Ami a szívükön, az a szájukon. Mondtak egymásra mindenfélét.

A SopronFesten a múlt hétvégén először találkozott és beszélgetett Sebestyén Balázs és Puzsér Róbert. Másfél órás színpadi szócsatájukra az ott jelenlévőkön kívül azóta több mint háromszázezren voltak kíváncsiak a Youtube-on. A komolyságon és egymás cukkolásán kívül természetesen jó nagy adag humor is jellemezte a találkozót. Utóbbit kettőjük közül azért leginkább Balázs biztosította a közönségnek. Az ismert kritikus többször „playboynak” és „kripto buddhistának” nevezte a tévés-rádióst, ezzel mindvégig mosolyt csalva az arcokra. Balázs viszont már az első 10 percben – miután Puzsér menő, de egyúttal bántalmazó osztálytársként jellemezte, aki bármikor, bárkit megszégyeníthet, minden előzmény nélkül – egy ütős poénnal tompította a csípős bírálatot. „Most megértettem mi a baj. Valójában te az lehettél az iskolában, akit bezártak a szekrénybe, én meg az voltam, aki bezárt. Alapjában véve szerintem a kettőnk dinamikája ebben van” – mondta Balázs Puzsérnak.

Balázs attól sem riadt vissza, hogy egy szórakoztató kis közjátékban kifejtse, szerinte a kritikus is egy ugyanolyan celebtermék, mint ő.  „Azt mondod szégyentelen celebek. Mit csinál egy celeb? Szakácskönyvet ír. Írtál Robi. Mit csinál egy celeb? Másik celebbel vitatkozik. Nagyon sok celebbel vitatkozol, lásd Hajdú Péter. Mit csinál egy celeb? Tévéműsorokban szerepel. Elvállaltad a Csillag születiket, mert fizettek. Ez tulajdonképpen ennyi. Együtt vagyunk itt a színpadon, együtt éljük ezt a celeblétet. Ne válasz le magad a celebekről, ugyanolyan celeb vagy mint én.”

Persze ezt Puzsér nem hagyhatta szó nélkül, és rögtön visszavágott. „Celeb, amelyik okádik a celebektől. De el lehet ám olvasni azt a szakácskönyvet, amiben minden egyes recept merőlegest állít annak, amit a celebek szakácskönyv címén leművelnek. Esetleg érdemes kinyitni és beleolvasni, mert abban különbözik a többi szakácskönyvtől, amiben azok hasonlóak. Ugyanez vonatkozik a spirikönyvemre is.”

De minden jó, ha a vége jó. Végül kölcsönösen megköszönték egymásnak a beszélgetést, és egy kézfogás után együtt élvezték a vastapsot a közönségtől.

Kiemelt kép: Szabolcs László, Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!