Napi friss

Másodállás után néztek a sztárok: a táboroztatás a legújabb őrület

Egyre többen látják a lehetőséget a kicsik és nagyok táboroztatásában.

Míg annak idején a gyerekeket fizették be a szülők többnapos nyári táborokba, addig ma már a felnőttek is élvezhetik a – sok esetben –  gyerekmentes elvonulásokat, amik egyre felkapottabbak a celebek körében. Persze a sztárok nem résztvevőként, sokkal inkább szervezőként vannak jelen – az elmúlt időben ugyanis több hazai híresség is rájött, hogy nemcsak élvezetes, hanem vélhetően igen jövedelmező is a felnőttek táboroztatása. Lássuk, ki milyen elvonulásokat szervez másodállásban.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence – Egy a ritmusuk

Az énekesnő és új párja, a Fricska együttes táncosa hónapok óta dolgoznak azon, hogy egyesítsék tudásukat, és gyerekeknek, fiataloknak szervezzenek tánc-, és zenetábort. „Szeretnénk egy olyan közösséget építeni, ahol a zenén és táncon keresztül , akár életre szóló barátságok is szövődhetnek! Hisszük, hogy nagy összetartó erővel bír és megannyi élménnyel teli pillanatot ad egy olyan közösség, ahol egy a ritmusunk. Szeretnénk megismertetni azt az értékekkel teli világot, amibe mi is beleszülettünk és beleszerettünk. Reggeltől estig tartó szuper programokkal készülünk” – írta a közösségi oldalán Tóth Gabi, aki párjával a kisebbeknek és a fiatal felnőtteknek szeretne kedvezni, így 8-18 évves korig várják a jelentkezőket.

Dobó Ági és Kis Csaba – Házasságmentés másként

Kapcsolatuk elején senki sem jósolt nekik nagy jövőt. Az egykori szépségkirálynő és férje azonban 14 év után is kitartanak egymás mellett. Ági és Csaba többször, különféle módszerekkel mentették már meg a házasságukat, tapasztalataikat pedig más pároknak is igyekeznek átadni. „Szeretnénk az online közösségünk tagjaival személyesen is kapcsolódni, nem véletlen, hogy korábban workshopot rendeztünk, és egy családias hangulatú sítábort is szerveztünk, ahová 100 főt vittünk ki Ausztriába. Ráéreztünk a táborozás ízére, és most kifejezetten a párokra szeretnénk koncentrálni, mert azt látjuk, tapasztaltjuk a környezetünkben, hogy egyre többeknek van igénye az elvonulásra, fejlődésre, minőségi időtöltésre” – magyarázza Ági, aki férjével karöltve szeptember végére szervez egy négynapos, három éjszakás elvonulást. Ennek során a szerelmesek exkluzív környezetben bújhatnak el a világ elől, miközben önismeretre tesznek szert.

A szépségkirálynő és férje már többször megmentették a házasságukat Fotó: Sajtóklub RTL Klub /

Rubint Réka – Zsírégetés luxuskivitelben

A 45 éves fitneszedző 2010-ben indította útjára az Alakreform programot, ami akkor egy álom volt, mára pedig misszióvá vált. „Egy Alakreform órán mindig jóleső borzongás fog el. Mi az oka? Mégis mi képes ekkora tömegeket megmozgatni? Én? Tényleg én? Miért éppen én? Hiszen ugyanolyan edző vagyok, mint a többiek. Sokat gondolkodtam és rájöttem, mi lehet a titok: az energiák, melyekre az elmúlt években rátaláltam. Az energiák, melyeket sok-sok munkával felismertem, és alkalmazni tudtam! – írta az oldalán Réka, akinek Izing Klára asztrológus is megjósolta, hogy nagy családja lesz. – Minden szempontból az lett! Egy csodálatos Alakreform családom is van, amiért nem tudok elég hálás lenni!” – fűzte hozzá Rubint Réka, aki már a világ számos pontján szervezett zsírégető tábort: nyáron Törökországba, ősszel pedig az Egyesült Arab Emírségekbe repíti a fogyni vágyókat.

Kucsera Gábor – Kütyümentes kikapcsolódás

Az egykori kajakozó két évvel ezelőtt valósította meg az első kütyü-, és telefonmentes gyerektáborát, ahol a kicsik olyan új kihívásokkal találkoznak a tanyasi környezetben, mint  a pásztorkodás, sajtkészítés, de bizony még tehenet fejni is megtanulnak. „Próbáltam összerakni olyan feladatokat, amivel kicsit belelátnak a tanyasi világ rejtelmeibe. Betekintést kapnak abba, hogy régen milyen volt, miket kellett csinálni. És nem az van, hogy bemész a boltba, és leveszed a kenyeret és a tejet, hanem ezeket meg kellett munkálni” – mondta akkoriban a Mokkában Kucsera Gábor, aki a KucsiTanya mellett azóta még egy kalandparkot is létrehozott a Börzsönyben.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!