Napi friss

Tápai Szabina és Kucsera Gábor végre elismerték: ismét egy párt alkotnak

A házaspár hiába írta meg a válási papírokat, képtelenek voltak beadni.

Áprilisban a Best magazin hozta le elsőként a jó hírt, miszerint Tápai Szabina és Kucsera Gábor ismét egy párt alkotnak. Mindez talán sejthető volt azok után, hogy a házaspár tavaly karácsonykor a Story címlapján szerepelt három gyönyörű gyermekükkel. Igaz, akkor még szó sem volt a szülők újraegyesüléséről, de előrevetítette, hogy Szabina és Gábor talán egy nap ismét egymásra találhatnak.

Bár néhány hete Kucsera Gábor határozottan úgy nyilatkozott, hogy nincsenek együtt Szabinával, mint most kiderült, a tagadásnak volt oka. „Pár hónapja már kibékültünk, de szerettük volna ezt egymásra és a gyerekekre koncentrálva megélni, illetve biztosan úgy érezni, hogy ezt meg tudtuk oldani” – nyilatkozta a házaspár. Szabina szerint sokat segített nekik, hogy őszintén meg tudták beszélni a problémáikat, még a megcsalásokat is. „Ez volt az a pont, amikor tényleg elkezdtem újra hinni benne, mert mi igazából két évig váltunk, csak nem papíron, mert nem úgy adta az élet. Voltak titkok, amiket be kellett, hogy valljon, és amikről én már tudtam más forrásból. Volt, amin csak nevettünk, mert én másik nőre gondoltam… Mondtam is neki, hogy ne már, még vele is?” – mesélte nevetve Szabina.

A házaspár, mint kiderült, megírták a válási papírokat, de arra már képtelenek voltak, hogy be is adják őket hivatalosan. „Soha nem tudtuk rászánni magunkat. Könnyű vagdalkozni és egymás fejéhez vágni mindent, de amikor tényleg oda kerül a dolog, megremeg a kéz, pedig már teljesen másban voltunk mind a ketten, elmentünk egymás mellett. A mi kapcsolatunkra mindig az volt a jellemző, hogy sosem akartuk egyszerre, mindig a másik akarta épp jobban” – idézte a Blikk Kucsera Gábort, aki feleségével együtt a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor vendégeként mesélt a békülésről.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!