Napi friss

Soma megdöbbentő vallomása – Olyan mélyen volt, hogy attól félt, öngyilkos lesz

Volt idő, amikor a metróba sem mert lemenni.

Húsz évvel ezelőtt úgy gondolta Spitzer Gyöngyi, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Soma Mamagésa, hogy mindene megvan: megtalálta a férfit, aki igazán neki való, rendben volt a karriere, és megvalósult az álma, hogy elsőszülötte fiú legyen, majd szülessen lánya is. Mégsem volt boldog. Hatalmas amplitúdóval élte az életet, a nagyon nagy magasságokat hatalmas mélységek követték, ez idő tájt lett „oldásfüggő”, azaz kineziológussal igyekezett megoldani a lelki gondjait. Soma a Megasztár zsűritagjaként jött rá, mennyien nem kedvelik őt, és milyen szinten tudnak utálkozni az emberek. „Nagyon nagy szorongást tudott okozni, amikor éreztem, hogy nem szeretnek. Azt kérték a műsor idején, hogy nézzük a kommenteket. Olyan mennyiségű gyűlölet és sötétség áradt, hogy el kellett mennem kineziológushoz” – mesélte Soma Geszti Péter Adom a napom című műsorában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Spitzer Gyöngyi (@mamagesa) által megosztott bejegyzés

Soma ma már igyekszik az életet játéknak felfogni, bár elismeri, ehhez a materialitás, az anyagi biztonság is hozzá tartozik. „Amikor leérettségiztem, nem vettek fel a Színművészetire, 200 forinttal indultam el Hajdúnánásról Debrecenbe, nagyon kemény harcaim és fizikai munkáim voltak, sokat nélkülöztem. Volt, amikor annyira elszomorodtam, hogy azt éreztem, nem megyek le a metróba, mert lehet, hogy aláugrok” – vallotta be Soma, és hozzátette, nagy munkája van abban, hogy ma már engedi magát boldognak lenni.

Ha önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!