Napi friss

Megmutatta pazar otthonát Debreczeni Zita és Gianni Annoni – fotókkal

A fiaik első rugdalozóit bekereteztették.

Talán nem is annyira meglepő, de Debreczeni Zita és Gianni Annoni otthonának központja valójában korántsem a nappali, hanem a konyha áll, így gyakran megesik, hogy a nagyobb baráti összejövetelek idején végül mindenki a konyhában álldogálva tölti az időt. A gasztroszakember ezért maga tervezte meg a helyiséget, de még az étkezőt is, mivel úgy gondolja, azok a családi és szociális élet igazi terei, ott kell helyet hagyni annak, hogy a barátok és a család együtt tudjanak lenni – minderről a házaspár egy hazai lakberendezési boltnak mesélt.

Gyermekeik születésével persze sok dolgot kellett átalakítaniuk közös otthonukban. Zita például hiába szereti a nagy vázákat és a friss virágokat elhelyezni a lakás bármely pontján, ez már kicsit veszélyes lenne egy hároméves és egy csecsemő mellett. Kettőjük közül Gianninak vannak antik tárgyai, épp ezért nagyon óvatosan választanak új bútort, vagy kiegészítőket. „Gianninak lesz több olyan tárgya és bútor a házban, amihez nagyon kötődik. Nekem inkább fotók vannak, illetve fontos ruhadarabok. A két gyerek első rugdalózóját bekereteztük, és ezeket eltettük emlékbe. A kis keresztelő ruháikat is eltettük. Tehát ezek tényleg nagyon fontos dolgok számomra a házban, szívemhez nagyon közel álló tárgyak” – mesélte Debreczeni Zita arról, hogy milyen tárgyak állnak hozzájuk közelebb, és hogyan részesítették ezeket előnyben, amikor újragondolták a házukat.

Zita és Gianni abban egyetértenek, hogy a családfőben erősebb a tárgyak iránti kötődés, nem egy bútorhoz emlékek fűzik. „A családom nagyon erősen hagyott rám egy muzeális gondolkodásmódot. Leginkább családi tárgyak állnak nagyon közel a szívemhez. Az édesapámtól kaptam egy hatvanas évekből származó lemezlejátszót, a nagybátyámtól egy modern, még abban az időben futurisztikusnak számító képet, az édesanyámtól bútorokat és egy bronz szobrot” – vallotta be a gasztronómiai szakember.

A házaspár otthonában készült képeket itt tudják megtekinteni:

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Home of Solinfo (@homeofsolinfo) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu 

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!