Napi friss

Schobert Lara és párja szétmentek – Meglepő, ki állhat a szakítás mögött

Rubint Réka és Schobert Norbi lánya szerint nem véleten, hogy véget ért a kapcsolatuk Tamással.

Másfél évvel a legutóbbi fájdalmas szakítása után talált rá a szerelem Schobert Larára. A nála tíz évvel idősebb focistával, Szekszárdi Tamással végül hamar komolyra fordult a kapcsolatuk, és Kazinbarcikán kezdtek közös életet. Noha eddig úgy tűnt, Lara révbe ért és megtalálta a számításait a focista mellett, a sors mégis közbeszólt, és szerelemből szakítás lett. De mi vezetett a kapcsolatuk végéhez?

Rubint Réka és Schobert Norbi lánya a közösségi oldalán öntötte ki a szívét, és árulta el, hogy egyedülálló lett. „Elég nehéz napokat éltem meg, de tudom, hogy ez az én évem lesz, és hiszek abban, hogy minden azért történik, hogy tanuljunk belőle, és hogy erősebbek legyünk! Rengeteg munka van, feladat, kihívás, úgyhogy erősnek kell maradni, és menni előre! Nincs megállás!” – írta Lara, majd azt is elárulta, hogy már visszaköltözött a szüleihez. A lány követőit nem lepte meg a dolog, sőt egyesek azt is tudni vélik, hogy kedvencük már jó ideje titkolta a szakítást a nyilvánosság előtt. „Én követem. Várható volt. Állandóan otthonról posztolt, semmi tartalom a párjával, erőltetett sztorik” – állapította meg egy kommentelő.

Bár Lara a story.hu megkeresését visszautasította, és nem szeretett volna nyilatkozni a szakítás részleteiről, az Instagram-történetében megosztott idézet azonban többet mond minden szónál. Lara úgy véli, felsőbb erő vetett véget a kapcsolatuknak Tamással. „Amikor megkapod, amit akarsz, az Isten akarata, ha nem, az Isten védelme” – osztotta meg a bölcs gondolatot Lara.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!