Napi friss

Koltai Róbert mégis felléphet Ócsán

A közelmúltban hatalmas port kavart a hír, miszerint a népszerű színművész nem léphetett fel a településen. Most azonban váratlan fordulat történt.

Alig egy hónapja Koltai Róbert felháborodott Facebook-posztjából derült ki, hogy vélhetően politikai okokból nem engedélyezték a fellépését a helyi művelődési házban. A művész így írt erről. „Megérkezett a felkérés az ócsai művelődési háztól egy kétórás önálló estről, rá két hétre jött a lemondás telefonon, miszerint a polgármester úr nem engedélyezi. Nemkívánatos személy lettem, tisztelt ócsai közönség, jóllehet, a többi szereplés kárpótol. Nem sorolom fel, hogy hol mindenhol várják tárt karokkal zenés estemet Dés László dalaival. Sajnálom!” – zárta sorait Koltai.

Már úgy tűnt, az ócsaiaknak örökre le kell mondaniuk a produkcióról, amikor nemrég újabb fordulat történt. A Jászai Mari-díjas színész, rendező a Magyar Hang Kultúrtáj című műsorában árulta el nemrég, hogy mégis felléphet Ócsán. Ugyanis újabb felkérést kapott. „Már nyolcvanéves vagyok, nagyon sok fellépésem volt az életben, és nem tudtam, hogy polgármesterek castingolnak, ez meglepett, hogy ő dönti el. Pedagógusnap alkalmából kértek fel, talán elterjedt, hogy elég sok tanárparódiám is van a műsorban” – mondta a színész. Mint kiderült, az ócsai református közösség felajánlott egy másik helyszínt, így mégis megtarthatja önálló estjét, amelyre már az összes jegy elkelt.

Kiemelt kép: Vörös Szilárd/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!