Napi friss

Marics Peti reagált a beszólásokra, miszerint nem bánik szépen a rajongóival

A fiatal zenész nehezen viseli, ha „szép szőrös férfiak csókolgatják”, a nőkkel már kevesebb gondja van. Kivéve, ha fáradt...

Rövid idő alatt rengeteg erős produkciót tett le az asztalra Marics Peti, most éppen műsorvezetőként mutatkozik be, a Zsákbamacska VIP-ban Pető Brúnóval és Stana Alexandrával egyengeti a játékosok útját. Ám hamarosan közeledik a koncertszezon is, ami egyértelműen azt jelenti számára, hogy meg kell küzdenie a rajongók hadával. Korábban többen kifogásolták a közösségi oldalakon, hogy Marics Peti finoman szólva nem kedveskedik a rajongókkal, sőt állítólag többször is elutasító volt és mogorva egy-egy koncert után. „Azt nagyon élvezem, hogy Marics Peti vagyok, de az elején sokkal máshogyabban reagáltam le önmagamban azt, hogy odajöttek hozzám a rajongók. Folyamatosan kapjuk dózisszerűen azt, hogy ordibálva jönnek több százan. Nyilván nagyon értékeljük és nagyon köszönjük, hogy ők vannak nekünk, de amikor lefárad az ember a koncert szezonban, és egymás hegyén-hátán jönnek, akkor ezt nehezebb jól kezelni. Viszont én mindenkinek nagyon szoktam örülni. Az a legnehezebb verzió, amikor 15 pálinka után esnek bele a nyakadba, és csókolgatnak szép szőrös férfiak… Azt viselem a legnehezebben. Viszont ha nők csinálják ugyanezt, az könnyebb valahogy” – mondta el a Budapest Eye-nak adott interjújában Peti.

A fiatal zenész karriere meredeken ível felfelé, elképesztően népszerű a lányok körében, ugyanakkor azt is bevallotta, van, hogy zavarja a médiafigyelem, hiszen emiatt nem tud úgy elmenni sehová – főképp nem randizni –, hogy ne figyeljék őt árgus szemekkel. Amióta pedig Tóth Andival szakítottak, hivatalosan nem volt kapcsolata az ifjú sztárnak, igaz, összehozták Kovács Gyopárral, ám ezt a kapcsolatot sosem erősítették meg. A napokban pedig Binhkyvel hozták hírbe… „Tud sok lenni az ismertség, de ezt attól is függ, mennyire vagyok fáradt. Ha nagyon ki vagyok merülve, akkor sok minden zavar, és kevesebbet tűrök el, kevésbé vagyok képes értékelni a hírnevet. Viszont ha friss vagyok, jöhet bármilyen kihívás!” – ismerte be Peti a Sorry! magazinnak.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!