Címlapsztori

Miért nem találják a szerelmet az egykori tinisztárok? A pszichológus megmondja

T. Danny, Tóth Andi és Marics Peti a legmenőbb popsztárok ma hazánkban. Sokan bármit meg­adnának, hogy a helyükbe léphessenek, de az életük mégsem teljes.

„Tudom, hogy nem egy nő van a világon”

A 25 éves rapper, T. Danny a közelmúltban kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, eddigi élete során csupán egyszer volt igazán szerelmes, és komoly párkapcsolatból sem volt neki sok. „Általában az embereknek, amikor eljutnak ennyi idős korukra, mint én, már volt vagy 4-5 kapcsolatuk. Én azt látom a környezetemben, hogy mindenki 16-18 éves korától minden héten valakivel együtt volt. Én sosem kértem ebből, nekem sosem volt kapcsolatom. Nekem mindent most kellett megtanulni, aztán lehet, hogy ez kicsit rosszul alakult – mesélte Hajdú Péternek Dani. 2023-ban rátalált a szerelem, és alaposan meg is facsarta a szívét, merthogy Kecskés Enikővel való szakítását még egyáltalán nem heverte ki. – Nehezen esem szerelembe, de ha igen akkor nagyon. Az érzés még megvan, de ő már nincs. Ő volt az első lány, akivel együtt éltem, most úgy érzem, hogy az utolsó is. Olyan ember vagyok, aki szeretné azt gondolni, hogy egy igazi van. Tudom, hogy nem egy nő van a világon, de nekem legyen már egy” – mesélte érzelmesen a tinisztár a műsorban.

Kecskés Enikővel véget ért a kapcsolatuk (Fotó: TV2)

„Egy férfi vegye be a várat”

Marics Peti korábbi kedvesénél, Tóth Andinál sem gyakori vendég a szerelem. Nála a nagy show-műsorokban való szereplés jelenthet rossz óment, ugyanis 2020-ban és 2022-ben a Sztárban Sztár körül ért véget egy párkapcsolata. Emlékezetes, hogy Andi és Szabó Ádám fülig érő mosollyal, szerelmesen mondtak igent a felkérésre, majd nem sokkal ezután váratlanul szakítottak. Egészen a műsor végéig igen fagyos volt köztük a hangulat. Kísértetiesen hasonló helyzet állt elő a produkció két évvel későbbi évadában, ahol Marics Petivel szerelmes zsűritársakként kezdték a versenyt, de a végére már csak kollégák lettek. Az énekesnő néhány éve lapunknak elmondta, miért okoz számára komoly fejtörést a párkeresés. „Annyira egyszerűek manapság a férfiak, de sajnos a nők is. Hihetetlen felszínesség uralkodik, amitől falra mászom. Az ’éld ki magad’ mondattól pedig egyenesen undorodom. Arról nem beszélve, hogy mára teljesen felborultak a szerepek, és a férfiak elvárnák, hogy egy nő kezdeményezzen. Én ennél régimódibb vagyok. Azt gondolom, egy férfi vegye be a várat” – mesélte.

Szabó Ádám már továbblépett (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

A gyermekei anyját keresi

Dani jóbarátja és jövendőbeli műsorvezetőtársa, Marics Peti is hasonló cipőben jár. Az énekest az első nagy szerelme megcsalta, ez pedig komoly törést jelentett számára. Noha próbálkozásokból akadt, ezek rendszerint zátonyra futottak. A Tóth Andi­val való kapcsolata kifejezetten komolynak indult, ám hamar véget ért. Utána többet cikkeztek Kovács Gyopárral folytatott románcáról is, amelynek tényét egyikük sem erősítette meg hivatalosan. Azt nem tudni, Peti szíve jelenleg foglalt-e, azt viszont igen: nem adja egy könnyen senkinek. „Én csak akkor szeretek kapcsolatban lenni, ha belelátom az adott nőbe, hogy lehetne a gyerekeim anyja – mondta egy podcastben nem is olyan régen. Ahogy az is kiderült egy lapunknak adott korábbi interjúból, nem igazán szereti, ha a kiszemelt lány túlságosan rámenős, szerinte egy férfinak kell irányítani az ismerkedés első fázisát. – Kicsit meg tudja ölni a csajozás varázsát, ha a hölgyek kezdeményeznek már túlzottan, mert az alapmodell mégis más. Annyira azért nem vagyok régimódi, de van annak egy szépsége, hogy játszadoztok, és megpróbálod becserkészni, vagy bókolsz egy hölgynek, érzed, hogy ez tetszik, és haladtok egyről a kettőre. Nem jó, ha ez elveszik az egészből.”

Petit Kovács Gyopárral is hírbe hozták(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Mindez a hírnév miatt lenne?

Gaál Viktor pszichológus szerint a probléma gyökere nem a hírnév, hanem valami egész más. „Gondoljunk, csak bele, számtalanszor látunk olyat, hogy egy hírességnek párkapcsolati nehézségei vannak. Ezek jellemzően már gyermekkorban kialakult minták, úgynevezett kötődési deficitek, amelyekkel a későbbiekben az illetőnek célszerű foglalkoznia, különben komoly gondokat fog okozni neki az életében” – mondta a Házasság első látásra című műsor egyik szakértője.

Kiemelt képek: Schumy Csaba/fotocentral.hu, TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!