Napi friss

Kölyökarcú gyerekből szívtipró macsó lett a Bridgerton fiú, Luke Newton

Még mindig csak 31 éves a piszokul jóképű Colin Bridgertont alakító brit színész.

Május 16-án nézők tömegei fognak leülni a Netflix elé, hiszen jön A Bridgerton család következő évada, ami igencsak izgalmasnak és túlfűtöttnek ígérkezik – szokás szerint. Ugyan egy kicsit aggódtak a rajongók amiatt, hogy a korábbi évadok szívtipróihoz, Jonathan Bailey-hez és Regé-Jean Page-hez nem érhet fel a kölyökképű Luke Newton, ám az alkotók mindent megtettek, hogy a szinte egyáltalán nem öregedő 31 éves színészt minél sármosabbá tegyék – és bizony elég jól sikerült a dolog. Luke ugyanis szedett magára némi izmot és arcszőrzetet, amitől még komolyabb és szívdöglesztőbb lett, mint korábban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Man About Town Magazine (@_manabouttownuk) által megosztott bejegyzés


Mit lehet tudni Luke Newtonról?

Luke Newton 1993. február 5-én látta meg a napvilágot, angol család sarja, szülei elváltak. Kevesen tudják róla, hogy diszlexiás, ám már tinédzserként, 2010-ben megkapta első komolyabb szerepét a BBC Two, The Cut című sorozatában. Ezenkívül látható volt a Disney The Lodge című sorozatában is, a világhírnevet azonban egyértelműen a A Bridgerton család hozta meg számára: valósággal berobbant a köztudatba, annak ellenére, hogy az első két évadban tulajdonképpen csak mellékszereplőként volt jelen.

Luke Newton a BBC sorozatában, a The Cutban (Fotó: YouTube)

Most azonban Nicola Coughlan oldalán ő keresi majd jövendőbeli aráját. Sorozatbeli partnere és közte egyértelműen izzik a levegő, ám a valóságban mindkettőjük szerelmi életéről keveset tudni. Annyi bizonyos, hogy azok, akik a való életben látják őket, úgy nyilatkoznak, tökéletes párost alkotnak, a minap is kézen fogva jelentek meg a vörös szőnyegen. Ám hivatalosan mindenhol azt mondják, csupán nagyon jó barátok.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!