Napi friss

Kicsoda Nicola Coughlan, A Bridgerton család következő évadának sztárja?

Penelope Featherington megformálója, az ír származású színésznő rendkívül tudatosan éli a mindennapjait, hogy ne száljon fejébe a hírnév. Közben katolikus családját is védi.

A Bridgerton családnak hála, egy csapásra világhírű lett Nicola Coughlan, aki 30 éves koráig egy optikában dolgozott részmunkaidősként. Igaz, már akkor is arra vágyott, hogy sikeres színésznő lehessen, és a Netflix sorozata meg is hozta számára a vágyott hírnevet. A szériában igen fontos szerepet játszik, és hamar belopta magát a nézők szívébe kissé molett alkatával és vörös fürtjeivel. A májusban ígért harmadik évadban pedig egyértelműen kulcsfigura lesz a most 37 éves színésznő, akit korábban egyébként a Derry Girsl című sorozatban lehetett látni.

Szigorúan meghúzza a határokat

Akárcsak sorozatbeli karaktere, Penelope Featherington, Nicola szerint is jobb, ha életének bizonyos területeit megtartja magának és szeretteinek. Mindezt azért is teszi, hogy ne szálljon a fejébe a hírnév és az azzal járó hatalmas, sokszor kiveséző figyelem. Ennek érdekében azt a taktikát választotta, hogy a személyiségét több részre osztja, és tudatosan bánik velük. Az első az a karakter, akit éppen alakít, a második az a személy, aki a vörös szőnyegen szerepel, a harmadik pedig az a hétköznapi ember, aki az otthonában fordítva hordja a leggings nadrágját. „Úgy gondolom, hogy ez a szétválasztás valójában ahhoz szükséges, hogy megtartsam a józan eszemet. Például a nyilvánosság előtt, különösen a közösségi médiában küzdelmesnek találom az ideális egyensúly megtalálását. Nem akarom mindig az életem fényes, idealizált változatát bemutatni, és nem megmutatni, hogy csak az életem öt százalékában vagyok ilyen. Másrészt nem akarok túl sokat megosztani abból, ami számomra privát és személyes. Minden erőmmel azon vagyok, hogy hiteles legyek. Amennyire csak lehet, őszinte vagyok, amikor interjút készítenek velem, de ugyanakkor valóban be akarom engedni a világot az otthonomba? Nem, egyáltalán nem” – írta a Harper’s Bazaar legújabb számában. Ennek érdekében egyébként törölte a Twitter-fiókját, de Instagramon aktív.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicola Coughlan (@nicolacoughlan) által megosztott bejegyzés

Védi a családja értékeit

Sok jellemvonást tudott átemelni a való életéből Nicola, amikor Penelopéként jelenik meg a képernyőn, többek között a család szeretete is ilyen. Olyannyira, hogy úgy döntött, mindenképpen meg akarja védeni hívő katolikus, ír családját attól, hogy olyat lássanak, ami szerintük nem illendő, és nem fér bele a vallásosság kereteibe. Ezért a szerződésébe is belefoglalták, hogy a sorozatban partnerével, a Luke Newton által játszott Colin Bridgertonnal készített túlfűtött jeleneteit megvágják. „Az emberek azt hiszik, viccelek. Egyszerűen csak nem akarom… Ír katolikusokként nőttünk fel. Egyszerűen nem ilyenek vagyunk” – fogalmazott a SiriusXM Hits rádió egyik műsorában a színésznő. És hogy mit lehet tudni a szerelmi életéről? Az egyelőre Lady Whistledown titka…

A kiemelt képen sorozatbeli kollégájával, Luke Newtonnal (Fotó: Getty Images)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!