Napi friss

Bochkor Gábor kíméletlen véleménye Az álommelóról: „Aki hülye, és odamegy, legyen megkínozva”

A rádiós szerint az ásványvízkirály megalázza és kínozza a jelöltjeit.

Bochkor Gábor kedd reggeli rádióműsorában téma volt Az álommeló műsor, amiben a Cápák között befektetője, Balogh Levente havi hárommilliós álomfizetésért új elnöki asszisztenst keres magának, ami a rádiós szerint sok fiatalnak vonzó ajánlat. „Levente abszolút, ahogy kell, alázza őket, és tényleg mindenféle megalázó melót ad nekik, hogy próbára tegye őket. De ez így van rendjén, aki hülye, és odamegy, akkor legyen megkínozva. Én abszolút Leventével vagyok. Ennek a műsornak ez a lényege, hogy alázol fiatalokat, és aki a legkevésbé sír, az megkapja a melót. Nagyjából ezt látom ebből a műsorból” – mondta Bochkor.

A rádiós aztán egy specifikus témát is kiválasztott az RTL üzleti realityjéből. „Volt egy fiatal, aki elmondta, hogy ő egyébként szokott munkahelyen okoskodni, és ha valamivel nem ért egyet, azt ő meg szokta mondani. Ez nagyon nem tetszett Leventének, ez nagyon nem tetszett az autoriter ásványvízkirálynak. Ez a srác egyébként 39 éves. Levente erre azt mondta: aki 39 éves koráig nem csinálta meg magát, az már nem is fogja. Durr egy pofon. Ez a mondat lesz az, amin mi elkezdünk egy picit vitatkozni, hogy ki mikor érzi azt, hogy már megcsinálta magát. Hogy az életed melyik szakaszában volt, hogy úgy érezted, megvagy. Vagy sosem volt ez meg? Ez csak a karriert illeti, vagy a magánéletet is? Ez ház, gyerek, szuper meló, álomutazás, vagyon, és akkor megvagy?” – vezette fel a témát Bochi.

Tegnap a story.hu is megírta, hogy Levente sokkal szigorúbb arcát mutatja ebben a műsorban, mint a Cápák közöttben. Az üzletember pedig elárulta nekünk, hogy miért.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub, Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!