Napi friss

Az X-Faktor sztárjának megdöbbentő kijelentése: „A műsor után egy évig nem mentem utcára alapozó nélkül”

Szakács Gergő nemrégiben lett édesapa, kisfia születésével sok mindent átértékelt az életében.

Az egyik legfoglalkoztatottabb énekes manapság Szakács Gergő, aki az első hazai X-Faktorban tűnt fel, és bár nem a Mimi & Gergő formáció sajnos nem bizonyult a nézők számára elég jónak, így az első adás kiesői voltak. Az azóta eltelt évek során azonban a Follow the Flow zenekarral szárnyal, és szólóban más előadókkal is rendszeresen együttműködik, sikert sikerre halmoz. Peller Marian műsorában azt is elárulta, hogy a tehetségkutató számára is meghatározó volt. „A műsor után egy évig nem mentem utcára alapozó nélkül. Voltak apró torzulásaim” – mondta az énekes az Utazás a lelked körül című műsorban, hozzátéve, hogy mára sikerült kikeverednie az X-Faktor okozta sokkból. Ebben főképp az segít neki, ha hazalátogat Szikszóra. Emellett elkezdett spirituális könyveket olvasni, hogy helyre billenjen lelkileg. A műsor alatt ugyanis azt a mondatot kapta meg, hogy ha egyezni fog a bensője azzal, amit a tükörben lát, akkor fog megérkezni, befutni.

Idén év elején pedig a magánélete változott meg gyökeresen, hiszen megszületett a kisfia, aminek hatására sok mindenre máshogy tekint. „Szeretnék hagyományokat az életünkbe, ennek része, hogy szeretném, ha a fiam meg lenne keresztelve – árulta el. Ő maga is meg van keresztelve, a református felekezethez tartozik, így úgy gondolja, hogy az életben jó indikátor a vallás ahhoz, hogy elkezdjen valaki a világképén gondolkodni. – Vannak bizonyos alkalmak, amikor meglátogatjuk a templomot, és most, hogy költöztünk is, új az életünk, szeretném, ha lennének szokásaink, például elmenni karácsonykor a templomba” – mondta el az énekes, aki van, hogy homlokát a földhöz érintve imádkozik, ahogy mondja, mantrázza a szerettei nevét.

Megrázta menedzsere halála

Mint arról a story.hu is beszámolt, három év küzdelem után feladta betegségével szemben a harcot Ferich Balázs, a Supermanagement társalapítója. Az énekest mélyen érintette a halála, és csak egy héttel azután tudott róla mondani bármit, hogy a lesújtó hírt megkapta. „Megmutattad, hogy kell nem csak kergetni, de realitássá formálni az álmainkat, hogy milyen szeretettel építeni, szenvedéllyel élni és kimaxolni az összes földi percet. Köszönök mindent, Balázs! Még találkozunk” – írta búcsúsorait az Instagramon az énekes. Ráadásul a nagymamáját is épp most veszítette el, épp mielőtt megszületett a babájuk, így Gergő kisfiával már sajnos nem találkozhatott a dédmama.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szakács Gergő (@szakacsgergo) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: Rozmanitz Gábor/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!