Napi friss

Gyászba borult a hazai sztárvilág

Egymás után fejezik ki részvétüket a megtört hírességek.

Megrázta a hazai sztárvilágot a hír: 36 éves korában meghalt a Supermanagement társalapítója, Ferich Balázs. A hírt barátja és kollégája, Tóth Gergő osztotta meg, búcsúleveléhez pedig rengetegen kommenteltek együttérző sorokat. Gergő azt írta, Balázs a végletekig maximalista volt, mindig azon gondolkodott, hogyan tudnának még sokkal jobbak és jobbak lenni. Pedig már az indulásuknál olyan zenekarok vetettek bizalmat beléjük, mint a Wellhello vagy az Anna and the Barbies, később pedig Dzsúdlót, Szakács Gergőt, valamint Azahriah-t és Desht is ők menedzselték.

A poszt alatt sorra érkeztek a megrendült részvétnyilvánítások. Pásztor Anna így írt: „Jajj, srácok… Megrendülve állunk. Sok-sok szeretettel gondolunk Bazsira, a családjára és rátok, Geri. Őszintén együttérzünk, és sok erőt kívánunk Nektek, az egész zenekar, a stáb nevében.” Sokakat érintett fájdalmasan a menedzser halálának híre, többen szorítottak érte, hogy le tudja győzni a betegségét. Csepregi Éva fia, Heatlie Dávid, Lotfi Begi, Kökény Attila, Molnár Tamás, Czutor Zoli, Antal Timi, Curtis, Nagy Sanyi mind részvétüket és szomorúságukat fejezték ki a halála miatt. Ahogyan Tóth Gabi is sok erőt kívánt a gyászoló családnak: „Mérhetetlen fájdalom…” – jegyezte meg az énekesnő.

Ferich Balázs és Tóth Gergő a Blind Myself zenekarban ismerték meg egymást, és kötöttek életre szóló barátságot. Már ekkor látszott, hogy Balázsnak veleszületett tehetsége volt a menedzseléshez. „Bazsinak hatalmas szíve volt. Imádta a gyerekeit és a feleségét, Dittát, a legjobb apuka volt, akit valaha ismertem. Soha nem emelte fel a hangját a gyerekei jelenlétében, olyan kedves volt velük, hogy mindig ő lesz az egyik legnagyobb inspiráció számomra gyereknevelésben – írta róla barátja, kiemelve, hogy nemcsak szakmájában, de magánéletében is mindenkire figyelt Balázs. Ott segített, ahol csak tudott, amit szintén hatalmas maximalizmussal csinált. – Imádott menő dolgokat kitúrni a szeretteinek, barátainak. Ha lakás kellett, akkor órákig nézte az ingatlanos oldalakat, és a lehető legjobb kecókat találta meg. Ha autó, akkor arra függött rá, és olyat keresett, ami a lehető legmegfelelőbb volt a kérdező céljainak – fűzte tovább gondolatait Gergő, aki bevallotta, hogy bár volt egy komoly vitájuk, amikor kiderült Balázs súlyos betegsége, újra közel kerültek egymáshoz. Balázs három évig küzdött betegségével, ami végül legyőzte őt. – Már most iszonyatosan hiányzik” – zárta búcsúlevelét barátja.

A kiemelt kép illusztráció (Fotó: Getty Images)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!