Napi friss

David Beckham lányára rá sem lehet ismerni, hatalmas átalakuláson ment keresztül

A focista és Victoria Beckham lánya, Harper még csak 12 éves, de már most ikonként ünneplik.

A Beckham család tagjainak génjeibe van kódolva a sztárság, de azt is meg kell hagyni, hogy David és Victoria rengeteget tesznek azért, hogy csemetéik is világsztárokká váljanak. Brooklynt divatfotósként támogatták, Romeo futballkarriert épít, Cruz popsztár szeretne lenni, és mindannyian aktívan jelen vannak a közösségi médiában, ahol milliós követőtáborral rendelkeznek.

A házaspár legfiatalabb gyermeke, egy szem lánya, Harper azonban egészen eddig nem került a figyelem középpontjába, ami nem is meglepő, hiszen egy 12 éves gyerekről beszélünk. Ennek ellenére úgy tűnik, nem esett messze az alma a fájától, és innentől kezdve érdemes lesz szemmel tartani Harpert, ugyanis édesanyja 50. születésnapján már most ellopta a show-t. Nemrég még arról cikkeztek, hogy Victoria Beckham kisebb ruhákat hord, mint lánya, hiszen a popdíva négy gyerek után is tartja magát az XXS-es mérethez, így mellette a teljesen átlagos testalkatú Harper is plus size-nak tűnt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Harper Seven Beckham (@harperbeckham_fashion) által megosztott bejegyzés

Néhány hónap elteltével azonban Harper annyit változott, hogy már most egyértelműen látni, hogy nemsokára édesanyja nyomdokaiba fog lépni, és igazi divatdiktátorrá válik. Az idei tavasz egyik legnagyobb trendjét viselte édesanyja születésnapján, és fehér szaténruháját túlméretezett blézerrel párosította. Ki gondolta volna, hogy ebből az édes kislányból ilyen rövid idő alatt stíluskirálynő lesz?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Harper Seven Beckham (@harperbeckhamdaily2) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!