Napi friss

David és Victoria Beckham – Sztárt csinálnak a fiaikból

A házaspár lánya, Harper még kicsi, de három fiuk minden hátszelet megkap ahhoz, hogy körül­rajongott híresség legyen belőlük.

Brooklyn – 23 éves

A legidősebb fiúnál épp a küszöbönálló esküvője a téma. De keresi, milyen területen tudna ő is meggazdagodni. Korábban divatfotósként kapott lehetőséget neves magazinoknál, de nem volt elég tehetséges. Most hobbiszakács apja biztatására tévés főző­show-val jelentkezett, hátha ő lesz a következő Jamie Oliver – de ehhez sem ért igazán. Sebaj, a menyasszonya családja is dús­gazdag.

Romeo – 19 éves

A középső fiú profi futballkarriert épít az apja támogatásával, közben már modellként is milliós üzletet kötött. Alig 19 évesen 2,2 millió dollár – több mint 700 millió forint – üti a markát a Puma sportszermárka új arcaként.

Cruz – 17 éves

Félmeztelen, alsónadrágos, tetovált fotók jelentek meg egy magazinban a Beckham házaspár legkisebb fiáról, aki csak nemrég lett 17 éves. A felvételek egyértelműen az egykori futball­sztár papa imidzsére játszanak rá. A profi fotósorozathoz interjú is járt, amelyben az ifjú sztárcsemete elmesélte, hogy popkarriert épít, reményei szerint ő lesz kora ­Justin Biebere.

Lájkokból jól állnak

A fiúknak már rég saját Insta­gram-oldalaik vannak, ahol milliók követik őket, mintha máris igazi sztárok volnának.

 

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!