Napi friss

Csak most vallották be – Meghalt a királyi család tagjának volt szerelme

A palota annak idején mindent megtett, hogy Beatrix hercegnőt szétválassza zűrös kedvesétől.

Még megszámolni is nehéz, hogy hány szomorú esemény történt a brit királyi család életében az elmúlt időszakban. Most pedig újabb tragikus dologra derült fény: Beatrix hercegnő első szerelme váratlanul elhunyt.

A férfi halálát csak most hozták nyilvánosságra, de még februárban következett be, néhány héttel azután, hogy Beatrix hercegnő tudomást szerzett róla, hogy édesanyjánál bőrrákot diagnosztizáltak. Beatrix hercegnő mindössze 17 éves volt, amikor 2005-ben randizni kezdett tragikus sorsú első szerelmével, Paolo Liuzzóval. A férfi már akkor is zűrös életet élt, ezért a királyi család mindent megtett, hogy a hercegnőt távol tartsa a férfitól, hiszen súlyos veszélyt jelentett az akkor még csak tinédzser lányra. Liuzzo élete során többször került összetűzésbe a törvénnyel, többek között egy diák halála és kokain birtoklása miatt.

Michael Vega, a Miami rendőrség munkatársa a The Sun című napilapnak elmondta, hogy a rendőrök február 7-én délután 15 óra 22 perckor jutottak be a Miami Worldcenter szálloda egyik szobájába az ablakon keresztül, ahol rátaláltak a férfire, akinek az életét próbálták megmenteni, de már nem sikerült. A rendőr azt is hozzátette, hogy: „Túladagolásos halálesetként vizsgálják az ügyet. A nyomozás folyamatban van.” Liuzzo egyik barátja elárulta a The Sunnak, hogy a férfi magánélete nem alakult jól, drogozott és szerencsejátékfüggő volt. „Eleinte gyógyszerfüggő volt, ez később a kokainhoz és a keményebb drogokhoz vezetett” – tette hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Goss.ie (@goss.ie) által megosztott bejegyzés

 

Paolo Liuzzo és Beatrix hercegnő kapcsolata

Kapcsolatukra azután derült fény, hogy 2006 februárjában meghívták Paolót a svájci Verbierbe, egy családi síelésre. Ekkor a férfinek már volt vaj van a fején, hiszen négy évvel korábban Massachusettsben egy „részeg verekedés során elkövetett emberöléssel” vádolták meg. A vádat később testi sértéssé minősítették, és 100 órás közmunkára ítélték. A Beatrix hercegnővel való románca azonban oda vezetett, hogy visszatoloncolták az Egyesült Államokba, mivel csak munka miatt utazhatott volna külföldre, ő viszont megszegte a próbaidejének feltételét. Ezért hároméves próbaidejét büntetésből hat hónappal meghosszabbították, Beatrix pedig ezt követően nyilvánosan véget vetett a románcnak. Később Paolo egy interjúban mesélt a hercegnőről, és elmondta, hogy nagyon kedvelték egymást, de ő már akkor is túlságosan szerette a bulikat és a nőket ahhoz, hogy komoly kapcsolata legyen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lifeissues Magazine (@lifeissuesmag) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!