Napi friss

Varga Feri: „Egy idő után Bettyvel rájöttünk, hogy mi nem akarunk sztárok lenni”

Az énekes a Megasztár harmadik évadában a döntőbe jutott, de végül nem az ő kezét emelték a magasba. Viszont szerelmet és egy gyönyörű családot nyert a műsorral.

A Megasztár harmadik évadának döntőjében végül nem Varga Feri nyert, hanem Rúzsa Magdi. Viszont az énekes szerelmes lett a produkció egykori vokalistájába, és azóta Balássy Bettyvel három közös gyerekük született: Róza, Dániel és Miksa. „Akárhonnan nézzük, egy álom teljesült azzal, hogy a zenéből élhetek meg. Amikor a műsor véget ért, a zenei világ egy teljesen ismeretlen terep volt számomra, ugyanis addig fogtechnikusként dolgoztam. Volt egy menedzserünk, aki mindent intézett, de egy idő után Bettyvel rájöttünk, hogy mi nem akarunk sztárok lenni. Én szeretnék lemenni egy strandpapucsban a boltba anélkül, hogy lefotóznának. Szóval akkor hoztunk egy döntést, hogy mi más utat választunk. Ez eleinte okozott nehézségeket, de ma már nagyon jól működik ez a dolog. Örülök, ha felhívnak, szívesen adok interjút, de nem ez a fontos, hanem a dalaink, a koncertjeink minősége” – magyarázza Feri.

Varga Feri a Megasztárban (Fotó: Rákosi Péter/fotocentral.hu)

„Jól fogtam fel, hogy második lettem. Ma is vidáman emlékszem az utolsó időszakra, amikor már csak ketten voltunk Rúzsa Magdival, készültünk a döntőre, és nagy ritkán összefutottunk a hatalmas épületben. Nyilván jobb elsőnek lenni, de hosszú távon az a fontos, hogy ki hogyan sáfárkodik a műsor hozta lehetőségekkel, és akkor azért a második-harmadik hely is teljesen rendben van.”

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!