Napi friss

Pásztor Anna szívfacsaró vallomása: „Megjelöltem a telket a könnyeimmel”

Kendőzetlen őszinteséggel vallott az énekesnő az elmúlt három év lelki gyötrelmeiről.

Mint arról a story.hu is beszámolt, nagy fába vágta a fejszéjét Pásztor Anna: házat épít a Pilisben. Egy építkezés pedig azonkívül, hogy anyagilag megterhelő, lelkileg sem sétagalopp. És ahogy azt megszokhattuk, az énekesnő ezt sem rejtette véka alá, videóblogjában egy teljes részt szentelt annak, hogy elmondja, milyen megpróbáltatásokon mentek keresztül, míg az álomházból valóság lett.

Az elmúlt 10 éve rengeteg nehézséggel volt tűzdelt, és a Coviddal zárult. Ebben az időszakban a 8. kerületben voltak „elszállásolva” a gyerekekkel, a szabadságvágya pedig szinte szétfeszítette a lelkét. Ekkor megfogadta, hogy többet nem fogják „bezárni” őt. A tíz év alatt – úgy fogalmazott – folyamatosan menekültek és újraterveztek, ezt nehezítette a két gyermek születésének nehézsége. Két babát pedig el is vesztettek, majd jött a válása. Végül megrepedt a bordája a Dancing with the Stars alatt, és kapott egy dupla gerincsérvet. Ezzel a hatalmas, nehéz „hátizsákkal” kezdte el a keresést.

Anna elmondása szerint hónapokig járta a Pilis településeit, és amikor rálelt álmai helyére, azt „a könnyeivel jelölte meg” – és ezt szó szerint kell érteni, ugyanis azt mondta, kiment az üres telekre, és csak szagolta a gyógynövényeket és sírt: „Leültem, és jó illatú volt a fű. (…) És olyan volt, mintha egy hatalmas dunnával takart volna be a természet. Tudtam, hogy ez a telek a miénk lesz.” Az igazi tortúra, ami a projekttel járt, csak ezután következett: először az építész „farolt ki a projektből”, majd a generálkivitelezőnek is vissza kellett adnia a munkát félúton, igaz, önhibáján kívül.

Ezután ráborult az építkezés teljes terhe. Ha pedig borulás, ezenkívül elmesélte, hogy épphogy nem történt tragédia az építkezés során: ugyanis az ablakokat és az ajtókat egy darus kamion szállította volna ki, ám a telek olyannyira meredek, hogy kis híján felborult, gyakorlatilag a ház felével, hiszen az épület jelentős része üvegezett. „A kamion kereke a levegőben kapart, az eleje elkezdett csúszni a szomszéd felé. (…) Én életemben még ennyit nem izzadtam, nem remegtem, nem sikítottam befelé. (…) Én ott azt mondtam, hogy univerzum, Jóisten, Buddha, bárki vagy, akiben hinni tudok, mondd meg, hogy mi legyen –  mondta el Anna, és hozzátette, ott lefőtt neki a kávé, ha ugyanis a ház felének anyaga összetört volna, biztosan fel kellett volna adniuk a teljes építkezést. Végül 20-25 ember megfeszített munkával tudta kimenteni a kamiont.

Anna arra is reagált, miszerint az emberek nem hitték el, amikor azt mondta, az építkezés három éve alatt egy 34 négyzetméteres faházban laktak a gyermekeivel. Ráadásul a folyamat alatt, amit csak tudtak, pénzzé tettek. Volt ugyanis egy lakóautója, ahová a szüleit szállásolta el, hogy tudjanak a gyerekek körül segíteni a munkák idején. Anna szerint mostanra célegyenesben vannak, még egy hónapot kell ott tölteniük, és végre beköltözhetnek. Még épp idejében, mert a faházat, amiben laknak, vissza kell adniuk a tulajdonosnak, akinek a bérlés után más tervei vannak az ingatlannal.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!