Napi friss

Azahriah-t zsűrizni hívták egy tehetségkutatóba, a szerződést látva kapásból nemet mondott

Egy YouTube-műsorban mondta el a véleményét a Megasztárhoz, X-Faktorhoz hasonló műsorok kapcsán, ami kicsit sem volt hízelgő.

Szörnyű képet festett az elképesztően népszerű Azahriah a tévés világról, azon belül is a tehetségkutatókról, mint a hamarosan visszatérő Megasztár, és az egy év kihagyás után újra jelentkező X-Faktor. Azrahriah szerint minden szempontból visszatetsző, ami a színfalak mögött történik, ezért cseppet sem csodálkozik azon, hogy aki ilyen műsorokban szerepel, annak torzul a valóságérzete, fogalmazott a Jólvanezígy című YouTube-csatorna adásában, hozzátéve, hogy mindig van valaki, „aki vezető pozícióban van, és kioszt mindenkit.”

A fiatal zenész elárulta azt is, hogy egyszer megkeresték, hogy legyen zsűritag az egyik hasonló műsorban. Ugyan megpróbált felülkerekedni azon, hogy mennyire rossz a véleménye a tévéről, ám csalódnia kellett. „Tényleg nagyon csak a zenét nézném, akár kegyetlenül is egy ilyen műsorban. De elém raktak egy olyan szerződést, hogy tele volt megkötéssel, kötelező dolgokkal. Na akkor menjetek máshova, keressetek valakit – mondta a szókimondó énekes, hozzátéve, ezek a műsorok úgy működnek, hogy „megnyomják a gombot, sírd el magad.” – Egyszerűen úgy nézik, hibásan, hogy ezt mi kreáltuk, ez a mi termékünk. Ott volt Mata Ricsi, akit teljesen kiforgattak magából. A sztárgyárban legyártották, és ha megnyerné, lehet rajta élősködni évekig” – fejtegette az előadó. Végül úgy nyilatkozott, volt egy olyan gondolata, hogy egy ilyen műsorhoz a jelenlétével hozzáadhatott volna, de szerencséjére nem így alakult, így örül, hogy nem vállalta a feladatot. A fiatal előadóknak azt tanácsolta, inkább a zenemegosztókon keressenek maguknak lehetőséget, oda töltsék fel a dalaikat, ha zenei pályára akarnának lépni.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!