Napi friss

Házasság első látásra – Újabb megalázó pillanatoknak lehettünk szemtanúi

Encinek nem jött be a bikavadító rúzs, Nelli pedig diós tortát kapott, amit utál.

A tegnapi, számos régi bejátszással elnyújtott epizódban újabb nyilvános terápiás üléseknek lehettünk szemtanúi. Ezúttal férfikönnyeket is láttunk, Rózsavölgyi Jánosnál és Kabai Andrásnál tört el a mécses.

Van, amikor egy rúzs és a szájfeltöltés nem elég

Az induló jelenetben Horváth Enikő készülődését kísérhettük figyelemmel. Az ifjú hölgy monológjából megtudhattuk, hogy mindenáron szeretné visszahódítani Kriston Petit majd a terápiás találkozón, ahol a többi párral és a szakértőkkel találkoznak. A visszahódításhoz élénkebb rúzzsal, illetve feltöltött ajkakkal készült. A terápiás kanapén Péter mellett azonban mindez nem bizonyult elegendőnek. Férje, aki továbbra sem képes magát túltenni azon, hogy Enci SMS-ben kezdett ki Andrással, határozottan kijelentette: sajnos nem tudja elfelejteni a történeteket. Enci szemlátomást nehezen viselte az újabb visszautasítást.

Ki ette meg a diótortát?

Hegedűs Nelli és János szokott formájukat hozták, bár az elmúlt napokban szemlátomás valamennyire közel kerültek egymáshoz. Legalábbis annyira, hogy az intimitásgyakorlat során Nelli hajlandó volt megmasszírozni János alkarját, illetve hátát. A terápiás beszélgetésre azonban továbbra is rányomta bélyegét, hogy folyamatosan megkérdőjelezték egymás érzéseit. A legkínosabb jelenet az volt, amikor János, az évfordulójukat megünneplendő, kifutott egy csillagszóróval díszített Eszterházy-tortáért, amit Nelli leforrázó megjegyzése követett: mindent szeret, kivéve azt, amiben dió van. Az, hogy végül ki ette meg a tortát, nem derült ki az adásból.

Petra és Andris: nincs tovább?

Az egyik legkellemetlenebb beszélgetés kétségkívül az övék volt. Újra szóba került Dávid Petra különös viselkedése, amit a kalóriamegvonás okozott. Majd végighallgathattuk Andrist, aki hosszasan, könnyek között ecsetelte, hogy már egy légtérben sem tudja magát elképzelni Petrával. Felesége letörten vette ezt újra tudomásul. Vajon lesz-e visszaút?

A lelki társ is több mint a semmi

Hegedűs Csaba és Boda Gyöngyi szemlátomást békét kötött a legutóbbi látványos kenyértörés óta. Mi több, Csaba kijelentette: újabb mérföldkőhöz érkeztek azzal, hogy Gyöngyire immár lelki társként tud tekinteni. Gál Bogi és Szandavári Gergő párosa sem volt ezúttal túl izgalmas. Tőlük is megtudhattuk, hogy az intimitásgyakorlat jól működött. Bogi ráült Gergőre, és megmasszírozta a hátát. Az egyetlen pár, aki az egész műsor alatt szemlátomást jól elvolt egymással, az Góbi Hilda és Brem László volt, akik végigenyelegték a felvételt. Mi több, Hilda kijelentette: nem is igazán van mit mondania a terápiás kanapén, hiszen náluk nincsenek problémák. A jelenlegi állás szerint ők a legesélyesebbek arra, hogy együtt maradjanak. Aztán persze majd meglátjuk…

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!