Napi friss

Etikettre tanítja férjét a Házasság első látásra késnyalogató menyasszonya: „Boginak nem itt lenne a helye, hanem egy idegszanatóriumban!”

Gál Bogi és Szandavári Gergő között egyre több a konfliktus. A nézők a férj oldalára álltak.

Mézeshetükön feszült egymásnak a TV2 tudományos párkereső műsorának egyik legmegosztóbb házaspárja, Gál Bogi és Szandavári Gergő. Noha a menedzserként dolgozó feleség és üzletkötő férj kapcsolata már az első pillanattól fogva hullámzó volt: hol jól szórakoztak együtt, hol paprikásabb volt a hangulat közöttük, ibizai nászútjukon azonban minden eddiginél jobban egymás torkának estek. És hogy mi vezetett ideáig? Nos, a nézők szerint aligha nem az ara kiállhatatlan, kötözködő stílusa, állandó elégedetlensége, és hogy lépten-nyomon beleköt a férjébe, és annak minden mozdulatába.

Bogi ugyanis hol azt sérelmezi, hogy Gergő összegyűri a lepedőt a hitvesi ágy azon térfelén, amin a menyasszony alszik, hol az nem tetszik neki, hogy férje felkönyököl az asztalra étkezés közben, hol az, hogy a száját piszkálja, de legutóbb például azért is kérdőre vonta a férjét, hogy az miért csak „unalmas csirkét” eszik. A nézők akkor sokalltak be igazán a lánytól, amikor Bogi olyan kritikát fogalmazott meg Gergővel szemben, hogy olyasvalamit hiányol belőle, amivel ő maga is hadilábon áll: az eleganciát. „Neki nem férjet kellett volna keresni, hanem egy jó pszichológust. Alpári módon, rágózva vonult az oltár elé, és most ő beszél az eleganciáról? Itt nem kis személyiségzavar jelentkezett be a csajnál” – állapította meg az egyik kommentelő, aki viccesnek tartja, hogy éppen Bogi papol az etikettről, miközben ő maga sem tud viselkedni. „Szerintem Boginak nem itt lenne a helye, hanem egy idegszanatóriumban! Ez a nő állandóan sír, és maga sem tudja, hogy miért! 28 éves, és panaszkodik, hogy már milyen régen van egyedül! Csoda? A való életben az első randi után minden férfi elbujdosna előle! Az ilyen nők teszik tönkre sok szerelmes férfi életét! Szegény Geri!” – írta egy másik hozzászóló. „Miközben Bogi eleganciáról beszél, és Geri étkezés közben az asztalra tett karján kattog, egy perc múlva simán a szájába veszi a kést, és lenyalja. Folyamatosan arról beszél, hogy Gerinek mit kellene tennie, hogy neki megfeleljen, miközben arról egy szót sem hallunk, hogy ő vajon mit tud nyújtani cserébe. Úgy tűnik, hogy semmit. Igen. Ennek a nőnek pszichológus és egy hosszú terápia kell!” – állapították meg a Házasság első látásra nézői.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!