Napi friss

Horváth Gréta: „Ha Marikának Tahitótfaluban hiányozna 120 ezer forint a műtétéhez, elsőként adnék neki pénzt”

Nem érdekli, ha megszólják, amiért plasztikáztatott, ma már elégedetten néz a tükörbe.

Horváth Gréta élete két éve, magánéleti válsága után vett nagy fordulatot. Azóta megtalálta önmagát külsőleg és belsőleg is, és ha belenéz a tükörbe, most már elégedetten tekint magára. Nemrég saját podcastműsorba kezdett, semmi gáz nevű YouTube-csatornáján barátnőjével, Tóth Viviennel beszélgetnek különböző nőket érintő témákról. A legutóbbi adásban a nőiesség kérdését boncolgatták, ahol a szépészeti beavatkozásokra is kitértek. Gréta elárulta, hogy sok minden zavarta a testén, ami kihatott a mentális egészségére. Nem titkolja, hogy már több beavatkozáson is átesett, ami sokat javított az önértékelésén. „Végre visszakaptam a testi szabadságom! Alig várom a strandszezont, hogy bikiniben lehessek. Régen el se tudtam képzelni, hogy anélkül üljek a strandon, hogy ne az legyen az első dolgom, hogy a hasam elé tegyem az óriás strandtáskát.”

Mellműtétére még a szoptatás után került sor, később pedig a hasán kinyúlt bőrtől is megszabadult. „A hasam övtáskaként lógott az ölembe… A striák nem zavartak, de hiába fogytam le 33 kilót, szétnyílt a hasizmom. Az ölembe volt egy táska, amibe nem tudtam pakolni, szóval úgy leműttettem, mint a pinty! Tudom, hogy undorító, nem szép, minek hazudni?” Gréta mindenkit arra biztat, ha úgy érzi, hogy egy plasztikai műtét fizikailag vagy lelkileg segítene rajta, és ezt ideje, pénztárcája engedi, akkor vágjon bele, és ne érdekelje, mit gondolnak mások.  „Nekem meg lett műtve az orrom, fel lett töltve a szám. Én amiket kaptam ezért, azt hagyjuk. De az persze senkit nem érdekel, hogy egy megfázás most már nem három hónapig tart arcüreggyulladással, hanem egy hét alatt meggyógyulok, és orrcseppet sem kell 0–24-ben használnom. Ha pedig már megcsinálják az orrsövényemet, szerinted nem fogom kikalapáltatni belőle azt a bütyköt? Hát basszus, én orrom, én pénzem, én időm!”

Gérta most már teljesen megbékélt magával, jobban ki tudja zárni a negatív kritikákat, azt viszont továbbra sem tudja hova tenni, hogy mások miért foglalkoznak ennyit az átváltozásával, hogy ezt még szóvá is teszik. „Hogy mit gondol Marika Tahitótfaluban, azt pont lesza*om. De ha neki is szét lenne nyílva a hasizma, és hiányozna neki 120 ezer forint a műtéthez, és rám írna, én lennék az első, aki adna neki rá pénzt. Nekem egyébként mindegy kinek mije hol lóg, én nem bántom a másikat.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!