Napi friss

Zámbó Krisztiánék feladhatták az Ázsia Expresszt? – Itt van a válasz

Krisztián kedvese, Takács Zsuzsika kétértelmű nyilatkozatot tett azzal kapcsolatban, szerelme feladta-e az ázsiai kalandot.

Alig indult el az Ázsia Expressz ötödik évadának forgatása, máris újabb páros csatlakozott a műsorhoz L.L. Junior és Dárdai Blanka személyében. Ez pedig annyira felkavarta az állóvizet, hogy beindultak a találgatások: vajon máris feladta volna a versenyt egy páros? A legtöbben persze Zámbó Krisztiánra és öccsére, Adriánra gondoltak, hiszen emlékezetes, hogy Krisztián már a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort is feladni kényszerült a kalandos utazás okozta egészségügyi problémái miatt.

Most pedig kedvese, Takács Zsuzsika szólalt meg az üggyel kapcsolatban. Krisztián Instagram-oldalán fogalmazta meg gondolatait, hiszen a forgatások ideje alatt adminisztrátorként kezeli az oldalt. Ugyanakkor nem sikerült eloszlatnia a kételyeket: „Az Ázsia Expressz műsor indulása előtt azt ígérte nekem Krisztián, hogy amíg csak lehet, minden erejével küzdeni fog, és ahogy ismerem őt, ez így is lesz. Ehhez fogja tartani magát. Egyáltalán nem feladós típus. Mindenesetre szeptemberben minden ki fog derülni, aki teheti, nézze a műsort, mert nagyon izgalmas és szórakoztató lesz. Másrészt amit sokan alapul vesznek, sajnos alaptalanul, a Celeb vagyok, ments ki innen műsorban sem magától adta fel, hanem a műsor szerkesztői az egészségügyi állapota miatt nem vállalták a felelősséget, ezért közös megegyezéssel, így lett a nagyközönség felé lekommunikálva” – írta a bejegyzésben Zsuzsika.

Ám rögtön feltűnt a kommentelőknek ez a mondatrész: „A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban sem magától adta fel”, sokan ebből azt szűrték le, hogy Krisztián ismét feladta a versenyt. Erre Zsuzsika úgy reagált, nem, nem adott fel egyetlen műsort sem. Ettől még elképzelhető, hogy újra egészségügyi problémái támadtak Krisztiánnak, hiszen nem kevés izgalommal kell szembesülnie a Fülöp-szigeteken és Tajvanon sem. Ott van például az utazásokon felül az a körülmény, hogy természeti csapásokkal is meg kell küzdeniük. Nemrég például földrengés sújtotta Tajvant. Ördög Nóra, a kalandreality műsorvezetője ezzel kapcsolatban pedig arról számolt be, hogy épp arra tartanak, a helyi konzulátus pedig figyelmeztette őket a veszélyekre, mint a földrengés és cunamiriasztás.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!