Napi friss

Tápai Andi vőlegénye nem akárkitől kért engedélyt az udvarlásra

Ragyog a boldogságtól Tápai Szabina húga, azt mondja, teljesen lenyugodott és kiegyensúlyozott lett. Arról is beszélt, hogyan kérte meg a kezét a személyi edző, Bodó Imre.

Mint arról a story.hu is beszámolt: kicsattan a boldogságtól Tápai Szabina húga, Andi, ami leginkább annak köszönhető, hogy megtért, majd megkérték a kezét. Sokan azt gondolhatták, hogy a Szingli vagy svindli műsorában választott Dejannal kelnek egybe, ám ez nem így történt, választottja nem más, mint a Fuss, család, fuss! című műsorban feltűnt Bodó Imre személyi edző, akit egyébként szintén a vallási közösségnek köszönhet. A Palikék Világa by Manna vendégeként Andi részleteket is elárult a lánykérésről, amire Rómában került volna sor, ám ő megneszelte a dolgot. Imre ugyanis előre izgult azon, hogy Andi rá fog jönni, hogy meg akarja kérni a kezét, és így le is buktatta magát. „Mindenképp meglepetést akart, ezért egy héttel korábban kérte meg a kezemet. Egy barátunk koncertjén voltunk, és eljátszották, mintha felhívnák énekelni a színpadra. Ez nem volt meglepő, mert szilveszterkor is énekelt egy dalt, de aztán a színpadon kiderült, írt nekem egy verset, azt szavalta el 200 ember előtt. Majd letérdelt, és megkérte a kezem” – mesélte Tápai Szabina húga, Andi.

Az is kiderült, hogy Imrével a vallási közösségben ismerték meg egymást, miután Andi és Dejan szétmentek. Ám mivel egy baráti társaság tagjai is voltak, ezért Imi engedélyt kért Dejantól, hogy udvaroljon Andinak. „Ez nagyon szimpatikus volt nekem” – árulta el a menyasszony, aki korábban arról is beszélt, hogy az esküvőig nem bújnak ágyba kedvesével. A lakodalomra nyáron kerül majd sor, és már nagyon várják a nagy napot, ahol természetesen Szabina és gyermekei is kulcsfigurák lesznek.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!