Napi friss

Szakított vőlegényével a TV2 híradósa: „Feltettem a kérdést: nem vagyok túl öreg ahhoz, hogy fehér ruhába bújjak?”

Vitányi Judit és kedvese korábban még őszi esküvőt terveztek.

Felbontotta eljegyzését a TV2 híradósa, Vitányi Judit, számolt be a szomorú hírről a Bors. A lapnak a tévés szűkszavúan nyilatkozott. „Nem szeretnék erről bővebben beszélni, mert még nagyon friss és fájdalmas az élmény, de valóban véget ért a párkapcsolatom.”

Vitányi Juditot 2021 szeptemberében jegyezte el párja Míkonosz szigetén, akkor három éve alkottak egy párt. A híradós később a Storynak elárulta, határozott igennel felelt a nagy kérdésre, ám nem akarták elkapkodni az esküvőt, szerették volna kiélvezni a jegyességet. „Az eljegyzés is teljesen váratlanul ért, ráadásul mindig is volt egy kettős érzésem magával az esküvővel kapcsolatban. Volt idő, hogy vágytam arra, hogy férjhez menjek, és volt idő, hogy letettem róla. Az utóbbi esetben persze egyedülálló voltam, és már harminc is elmúltam. Fel is tettem magamnak a kérdést, nem vagyok-e már túl öreg ahhoz, hogy fehér ruhába bújjak. Aztán tessék, nemsokára harmincnyolc leszek, és talpig fehérben állok a tükör előtt. Nem kérdés, erre meg kellett érnem, no és az sem utolsó szempont, hogy a megfelelő férfi van az oldalamon, aki meg is kért” – mondta őszintén korábban Judit, mikor a Story kedvéért részt vett egy ruhapróbán, ahol szebbnél szebb menyasszonyi ruhákba bújt.

Nem kérdés: Vitányi Judit gyönyörű menyasszony lett volna (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Hogy mi lehetett a szakítás oka, azt egyelőre nem tudni. Ugyanakkor az sejthető, hogy a páros tagjai nem mindenben értettek egyet. Abban például megegyeztek, hogy téli vagy őszi esküvőt szeretnének, de míg Vitányi Judit kisebb, családiasabb lakodalomra vágyott, addig a párja egy nagyobb lagzit képzel elt. „Kevés szó esett köztünk a nagy napról, de az máris világos, hogy szükség lesz majd kompromisszumra” – fogalmazott egykor a tévés.

Az sem kérdés, Juditot valóban megviseli a szakítás, hiszen egykori kedvese a tenyerén hordozta. Bejárták együtt a világot, a férfi pedig mindig gondoskodott róla, hogy a tévésnek csupán apró feladatai legyenek a szervezéssel. Tavaly Isztambulból utaztak Balira, de mielőtt hazajöttek volna, Judit párja egy meglepetéssel is készült. Úgy szervezte meg a hazajövetelt, hogy útba ejtsék Szingapúrt is – ami manapság óriási népszerűségnek örvend a sztárok körében.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!