Napi friss

Ábel Anita: „Ha a Dallas Lucyje vagyok, ma már semmi gondom nem lenne”

A Lucyt alakító Charlene Tilton talán cserélne a magyar színésznővel.

A #Bochkor legutóbbi adásának vendégei nagyjából egyetértettek abban, hogy a férfiak máig több pénzt kapnak ugyanazért a munkáért, mint a nők, de Ábel Anita elárulta, ő bizony nem hagyja magát. „A mi szakmánkban is sokkal kevesebbet keresünk, mint a férfi kollégáink. Nekem van olyan barátom, akit általában felhívok azzal kapcsolatban, ha kapok egy megkérésest, mennyit érdemes kérni.”

A színészek és televíziósok  gázsija között országonként is hatalmas különbségek vannak, ezzel Anita is tisztában van, e téren azonban behozhatatlan a hátránya. „Ha én külföldön lettem volna ’87-től ’99-ig az, aki itthon, tehát ha a Dallas Lucyje lettem volna, akkor ma már nekem nyilván semmi gondom nem lenne az életben” – érzékeltette, mennyivel kevesebbet keresett egykor a Szomszédok Mágenheim Julcsijaként.

Tudni kell, a Lucyt alakító színésznő, Charlene Tilton anyagilag valóban gondtalanul él, de ezért nagyon megszenvedett: mentális beteg édesanyja mellett, rideg nevelőszülőknél, vőlegénye hirtelen halála után… Még az is lehet, hogy cserélne a mi Julcsinkkal.

A 65 éves Charlene Tilton megőrizte báját (Fotó: Getty Images)

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!