Napi friss

Ábel Anita: „Csak a nő tudja, hogy mi kell a nőnek”

Nyolc idézetével köszöntjük a ma 49 éves színésznőt.

„A világ legjobb fej pasija a vőlegényem, a világ legjobb fej gyereke a gyerekem és a világ legjobb fej volt férje a volt férjem… Nem tudok elég hálás lenni nekik.”

„Szerintem a boldogság mint olyan nem létezik folyamatosan. Vannak apró pillanatok, amikor az ember jól van. Például amikor mindenki ott van veled, akit szeretsz.”

„Akkor jó egy partnerkapcsolat, ha rá tudom venni a partnert a nyílt beszélgetésre. Nagyon sok házasságban ez az őszinteség, az igaz, tartalmas beszélgetés hiányzik, egymásra unnak a partnerek. Az őszinteség egymás között a legjobban járható út.”

„Csak egy férfi tudja, mi kell a férfinak, és csak a nő tudja, hogy mi kell a nőnek.”

„Ha nincs lámpalázam az előadás előtt, ha a munka rutinná válik, akkor nincs értelme. Akkor abba kell hagyni, mert az már nem jó.”

„Ebben a szakmában mindannyian túlélők és újrakezdők vagyunk. Sosem szabad hátradőlni, mert nagyon hamar lekerülhetsz a polcról és ki tudsz kerülni a körforgásból.”

„Egy bizonyos kor fölött a magyar televíziózás nem annyira baráti a nőkkel…Vannak szerencsések, akik hosszú idő óta állandó státuszban vannak televízióknál, és vagyunk mi, akik jövünk-megyünk a televíziók között. Mi egy évre tervezünk.”

„Az emberek mindig valami csodára várnak. Hogy majd lenyúl egy kéz, és segít – de nem.”

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!