Napi friss

Boldogan babáznak a négyszeres anyukák – Volt, akinek cipzárt akartak varrni a hasára

Hazai berkekben meglehetősen ritka, hogy az ismert nők négy gyereket szüljenek. Ritka, ám előfordul. Összeállításunkban a négygyermekes sztárszülőket szedtük csokorba.

Az anyaság a fő feladata

Kulcsár Edina nyárra várja ­negyedik, férjével, G.w.M-mel pedig a második ­közös gyermeküket, egy kisfiút. Az is biztos, hogy az újszülöttet császármetszéssel hozza világra. Pont úgy, ahogy Medoxot, Ninát és Amarát. „Igazából a boldog, meleg otthon megteremtése most már a legfőbb feladatom az életben, és úgy érzem, ez meg is van. Ebben élünk” – mondta a Storyban. Edina nem tart attól, hogy nem ­nyeri vissza a szülések ­előtti alakját. Sőt többször is hangsúlyozta: férjének egyébként is jobban tetszik kissé teltebben.

Nem mutatják meg a gyerekeket

Verebes Linda életében mindig kulcsfontosságú, hogyan fér bele az életébe az anyaság. Nos, ­a színésznő ezen sosem gondolkodott, számára anyának lenni a legfontosabb feladat. Férjével, Pindroch Csabával 2008-ban váltak először szülővé, akkor született Mira lányuk, majd 2014-ben Richárd, egy évre rá Patrik. 2022 októbe­rében pedig Linda világra hozta negyedik gyermeküket is, akiről csak annyit tudni, hogy köszöni szépen, jól van. A sztárpár óvja a magánéletét, szinte soha nem osztanak meg a családjukról információkat. Linda négy hónappal a szülés után újra munkába állt.

Verebes Linda és Pindroch Csaba óvják magánéletüket (Fotó: RTL/Sajtóklub)

„Az uram kijelentette, jöhet az ötödik, de annak nem ő lesz az apja”

Az egykori híradósnak, Besenczi Nellinek és a zalaegerszegi ­Hevesi Sándor Színház igazgató­jának, ­Besenczi Árpádnak hat év alatt négy csemetéje szüle­tett. 2014-ben Hella, 2016-ban Zsongor, 2017-ben Liána és 2020-ban Bulcsú. „Négy császármetszésen vagyok túl, de nem érzem a hátrányát. Meglepő, de az utolsó terhességet viseltem a legjobban és azután regenerálódtam a leggyorsabban – meséli a csinos anyuka. – Az orvos viccelődött is, hogy egyszerűbb lenne cipzárt raknia a hasamra, amit csak kihúz és kiveszi a babákat.” Nelliéknél egyébként időnként újra és újra felmerül a gyerektéma. „A gyerekek még két testvért szeretnének. Imádom az anyaságot, bármikor bevállalnám ismét a terhességet, az uram viszont kijelentette: jöhet az ötödik, de annak nem ő lesz az apja…” Nelli nevetve hozzátette, jó ez így, hisz épp elég teendő van a négy gyerekkel. Ami a napi szervezési feladatokat illeti, azokban már verhetetlen, mondja.

Csodaként élték meg

A Kölyökidő egykori bájos szereplője, Szekeres Nóra is négyszeres anyuka. Két nagyobb gyereke, Noa és Milán már felnőttek, őket alig a második ikszbe lépve hozta világra. Alex nevű kisfia a második házasságában született 2013-ban. Nóri azután negyedjére is vállalta a kismamaságot. „A harmadik után azt gondoltam, elég volt. Aztán eltelt hat év, és a család részéről igény volt egy negyedik babára. A negyvenedik szülinapomat szabtam magamnak határidőnek. Ha addig nem sikerül teherbe esnem, elengedem a dolgot” – mesélte az előzményekről a Tények Plusznak. A csoda ezután jött. Egy nappal a negyvenedik szülinapja előtt kiderült, hogy várandós. Nóri sem az alakját, sem a karrierjét nem féltette, boldogan várta kislányát. Nadin 2021 májusában született.

Blake Lively és Ryan Raynolds is négy gyermeket vállaltak (Fotó: Archív)

Hollywoodban is bevállalják

Blake Lively számára szintén az anyaság a legfontosabb. A színésznő ugyancsak négy gyereket szült szárnyaló karrierje mellett. Olyan is előfordult, hogy pár héttel a szülés után már főszerepet játszott egy olyan filmben, ahol végig bikiniben volt. Szerinte minden fejben dől el. Egy nő anyaként is lehet vonzó és ­szexi, de mindenki a saját tempójában haladjon a szülés után alakja visszaszerzésében és a munkába való ­visszatérésben.

Hollywoodi berkekben meglehetősen ritka, hogy egy A kategóriás sztár sok gyermeket vállaljon. A népszerű színésznő, Gal Gadot azonban briliánsan tud lavírozni az otthoni teendők és a forgatások között. Nem egyszer osztott meg intim backstage fotókat, volt, ahol míg sminkelték, ő a babáját szoptatta. Gal két hete hozta világra negyedik gyerekét, így már négy lány büszke anyukája. „Üdv a lányok házában, apu is elég jó fej” – írta közösségi oldalára.

Kiemelt képek: Birton Szabolcs/fotocentral.hu; Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!