Napi friss

Tizenegy év után válik Som-Balogh Edina és férje: „Én mondtam ki, hogy akkor most legyen vége”

A Barátok közt egykori színésznője már el is költözött a közös otthonukból.

Villámcsapásként érkezett a hír, miszerint Som-Balogh Edina és Som Krisztián külön utakon folytatják tovább. A válás már folyamatban van, a Barátok közt egykori színésznője már el is költözött a családi fészekből a gyerekekkel együtt. Edina elárulta, hogy szerinte mi vezetett idáig. „Én tettem rá a pontot az i-re, végül én mondtam ki, hogy akkor most legyen vége. Az évek alatt sokszor jutottunk el odáig, hogy lehet, nem tudjuk visszahozni a korábban köztünk lévő energiákat, nem tudunk visszatalálni ahhoz a mindent elsöprő szerelemhez, ami első éveinket jellemezte. Sosem lehet kijelenteni, hogy végérvényesen vége, de az biztos, hogy most mi külön folytatjuk– derül ki a hot! magazinnak adott interjúból.

A ma már festőművészként dolgozó Edina úgy gondolja, hogy házasságuk hat évvel ezelőtt indult el a lejtőn, miután kiderült, hogy édesanyjának gyógyíthatatlan betegsége van. – A fókuszt teljesen beteg édesanyámra helyeztem. Nem sokkal később ugyanezt élte át Krisztián is édesapjával, sajnos őt is sokáig ápolni kellett. Ebben az élethelyzetben nem lehetett nem eltávolodni. Talán, ha akkor jobban és tudatosabban támogatjuk egymást lelkileg, lehet, könnyebb lett volna kettőnk között a viszony.” A gyötrelmes időszakot ugyan egymás mellett vészelték át, mégis eltávolodtak egymástól. A különválásuk ellenére közös egyetértésben nevelik tovább a gyermekeiket, Noelt és a kis Lilient.

Pár hónappal ezelőtt úgy tűnt, hogy túl vannak a nehézségeken, és boldogok egymás mellett. „Hiszek abban, hogy a család az apa, az anya és a gyerekek életközösségét jelenti, és hogy a gyerekeknek mindennap szüksége van az apa és az anya melegére. Emlékszem, mennyire megnyugodtam gyerekkoromban, amikor az apukám hazaért este a munkából, ahogy arra is, milyen öröm volt az anyukámhoz hazamenni az iskolából. Ez jelentette a biztonságos talajt a lábam alatt. Vannak olyan házasságok, párkapcsolatok, ahol csak az egyik fél gondolkodik így, és kettő helyett nem lehet megoldani a problémákat. Ezért tudom, előfordul, hogy nem lehet tűzön-vízen át egyben tartani a családot. Óriási szerencse, ha mindkét fél, a férj és a feleség is így gondolkozik – nálunk ez van. Mind a ketten dolgozunk azon, hogy jó legyen a közös életünk” – nyilatkozta korábban Edina a Storynak. Míg a nyáron azt mondta férjével való kapcsoláról: „Kevés minőségi időt tudunk együtt tölteni kettecskén, csak egymásra figyelve. Remélem, ahogy majd egyre nagyobbak lesznek a gyerekek, ez változni fog. Most az tölti ki a napokat, hogy előre egyeztetünk: ki mit csinál, és sokszor nem is vesszük észre a feladat mögött az embert.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!