Napi friss

„Életem legjobb döntése” – Ördög Nórát fel sem lehet ismerni extrarövid frizurájával

A műsorvezető nem zokogott úgy a frizurája miatt, mint a Next Top Model Hungary szereplői.

A Next Top Model Hungary legújabb részében a szakmai zsűri úgy döntött, átalakítják a lányokat, és új frizurát varázsolnak nekik. A szakértők olyan hajakat álmodtak meg, amelyek karakterteresebbé teszik a modellek arcát. Ennek ellenére sokan nem örültek az átváltoztatásnak, és a műsor ideje alatt olyan intenzitással folytak patakokban a lányok könnyei, hogy a Magyarország területére hulló átlagos évi csapadékmennyiséget valószínűleg egy nap alatt összehozták.

Ördög Nóra, aki műsorvezetőként és mediátorként is jelen van a Next Top Model Hungaryben, azonnal próbálta nyugtatni a lányokat, és saját történetét is megosztotta velük, hogy szemléltesse, nem fog összedőlni a világ, ha levágatják a hajukat. Ördög Nóra a 2010-es évek elején döntött úgy, hogy megválik hosszú fürtjeitől, és egyáltalán nem bánta meg. „10 évvel ezelőtt belenéztem a tükörbe, és azt éreztem, ez a hosszú haj olyan semmilyen. Eléggé nagy feltűnést keltettem, hogy a hosszú hajamat gyakorlatilag egyik napról a másikra vágattam le rövidre. Életem legjobb döntése volt” – mesélte Ördög Nóra az egyik versenyzőnek.

A műsorvezető azt is hozzátette, hogy először félt férje reakciójától, de tudta, hogy párja belé szerelmes, nem pedig a frizurájába. És ez be is bizonyosodott, hiszen rövid hajjal is ugyanúgy szerette.

A rajongók először nehezen szoktak hozzá Ördög Nóra új frizurájához, de tagadhatatlan, mennyire jól állt neki!

2010-ben érezte először, hogy változást szeretne, a rövid haj lett a befutó (Fotó: RTL/Sajtóklub)

Az X-Faktorban pedig egészen extrém frizurákat is bevállalt.

Bármilyen frizurát varázsoltak neki, magabiztosan viselte (Fotó: RTL/Sajtóklub)

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!