Napi friss

A Spice Girls énekesnője a luxusért cserébe bármit meg tud bocsátani

Nincsenek jó napjai Geri Halliwellnek: férjét munkahelyi zaklatással vádolták meg.

Christian Horner Forma–1-es csapatfőnök, vagyis dúsgazdag és befolyásos ember, így sikerülhet elsikálnia a nemrég kipattant kínos ügyet, hiába szivárogtak ki a kolléganőjének küldött szexüzenetei, köztük pikáns fotói. De mit szól ehhez világhíres felesége a felesége, Geri Halliwell? A Spice Girls sztárjára nézve talán még kínosabb az, hogy róla is szó esik a levelekben: Horner azt írta a nőnek, hogy csak színleli a boldog férjet, de sem lelkileg, sem testileg nem kötődik Gerihez. A fizikai hűtlenségnél is fájóbb lehet ezt olvasni, az énekesnő mégis, minden megaláztatás ellenére kitart párja mellett. A rossz nyelvek szerint nem akarja feladni jól bejáratott luxuséletét, a megengedőbbek pedig úgy vélik, közös fiuk, a hétéves Monty érdekét nézi, ezért nem szakított azonnal a más nők után ácsingózó férjével. Az egykori Ginger Spice látványos csókokkal és ölelésekkel bizonygatja a világnak, hogy férje szexbotránya nem ingatta meg a házasságát. Hogy mit érez közben belül, az más kérdés.

A Spice Girls a 90-es évek legsikeresebb brit lánycsapata volt

Rájár a rúd a lánybanda többi tagjára is

Az egykor Baby Spice-­nak becézett Emma Buntonnak meg kellett műteni a vállát, miután egy ideje kínzó fájdalmakkal küzdött. Emiatt hetekig felkötött karral járt. Mel B-t nemrég elektrosokk-terápiával kezelték, mert semmilyen más módszerrel nem sikerült megszabadulnia öngyilkos gondolatokkal járó depressziójától. szerencsére már jól van, épp az esküvőjére készül. Victoria Beckham pedig mankóra támaszkodva kénytelen sántikálni, miután egyik nap az edzőteremben elesett, méghozzá olyan szerencsétlenül, hogy a négygyerekes anyuka eltörte a lábát.

Sporty Spice, vagyis Mel C az egyetlen az egykori tagok közül, akiről nem érkezett mostanában semmi rossz hír – remélhetőleg nem is éri őt a kolléganőihez hasonló balszerencse!

Kiemelt kép és fotó: Getty Images 

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!