Külföldi sztár

Mel B – Nem semmi helyszínen lesz Scary Spice harmadik esküvője!

48 évesen újra férjhez megy a Spice Girls énekesnője, és nem is akárhol készül megrendezni a szertartást.

Az egykori ­Scary Spice-nak még a lánybanda sikerei csúcsán, bő negyedszázada volt az első esküvője, az egyik táncosukhoz ment hozzá. Második, később bántalmazónak bizonyult házasságát 2007-ben kötötte – a zsarnoki természetű, agresszív Stephen Belafonte-tól tíz évvel később vált el, az elszenvedett abúzusról később könyvet is írt. Most azonban egészen biztos benne, hogy amikor a harmadszor kimondja majd az igent, tényleg az igazihoz megy feleségül.

Közösek a gyökerek

Élete párja, Rory McPhee ugyan 11 évvel fiatalabb nála, de elmondása szerint igazi lelki társak, ő adta vissza a hitét a férfiakban. „Mindennap elmondja, milyen szép vagyok, és mennyire szeret, de nem csak emiatt adta vissza az önbizalmam. Egyszerűen tökéletesek vagyunk egymásnak, nagyon boldog vagyok” – áradozott a szerelméről. A­múgy öt éve lettek egy pár, de sokkal régebb óta ismerik egymást – a férfi ugyanis korábban az énekesnő fodrásza volt, és régóta jó barátságot ápoltak. Mindketten ugyanabból az észak-angliai városból, Leedsből származnak, sőt McPhee egyben családi barát is: régi cimborája Mel egyik unokatestvérének.

Nem látszik, de Rory 11 évvel fiatalabb nála (Fotók: archív)

Különleges engedéllyel házasodhat

Exfodrásza 2022 októberében kérte meg a popsztár kezét, most pedig igazán nagyszabású esküvőre készülnek. A lagzi időpontját egyelőre nem árulták el, azt viszont tudni lehet, milyen különleges és lenyűgöző helyszínen esküsznek majd örök hűséget egymásnak: a londoni Szent Pál-székesegyházban, ott, ahol 1981-ben az akkori walesi herceg, Károly fényes pompával oltár elé vezette az alig húszéves Diana Spencert. A királyi esküvőt annak idején az egész világon közvetítették, a gyönyörű katedrális igazán fenséges díszletet kínált a ceremóniához. Ha ekkora felhajtás Mel B esküvőjén nem lesz is, az egyáltalán nem mindennapi, hogy valaki ilyen helyszínen házasodhasson meg. A híres menyasszony elárulta: ő is csak azért kapott rá különleges engedélyt, mert királyi kitüntetés birtokosa, 2022-ben az országért tett szolgálataiért megkapta a Brit Birodalom Rendjének tagja fokozatot, a megtisztelő címet Vilmos hercegtől vehette át.

A Szent Pál-székesegyház adott otthont az évszázad esküvőjének is 1981-ben (Fotó: Getty Images)

Újra együtt lesz a banda

A menyasszonyi ruhát sem akárki tervezi: a Spice Girls másik tagja, az énekesnőből divatguruvá vált Victoria Beckham. Állítólag már el is készült a káprázatos ruhával, amely Mel elmondása szerint minden szempontból megfelel majd az elvárásoknak, vagyis a templomi esküvő etikettjének. Persze lesz menyecskeruha is, sőt Victoria tervezte az örömanya viseletét is. A meghívottak közül természetesen nem hiányozhat az együttes másik három tagja, Emma Bunton, Mel C és Geri Halliwell sem. „Nyilván ott lesznek a nagy napomon, hiszen a legjobb barátok vagyunk” – mondja a menyasszony. Hogy vőlegénye miként viseli majd a nagy felhajtást, az még a jövő zenéje. Ő ugyanis eddig nem nagyon kereste a reflektorfényt, szeret inkább a háttérben maradni, és ritkán pózol menyasszonyával a kamerának.

Lányával (Fotó: Archív)

Ma is bomba formában!

Bár az ötvenhez közelít, és szült három gyereket, Mel nemrég ismét fehérneműre vetkőzve mutatta meg, milyen remek máig az alakja. Egy fotósorozaton legidősebb lányával, az első házasságából született, 25 éves Phoenixszel is együtt pózolt – inkább tűnnek testvéreknek, mint anyának és lányának. Az énekesnőnek van egy lánya ­Eddie Murphytől, Angel 16 éves lesz, és ­Belafonte-tól is, Madison 12 múlt.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!