Napi friss

Kiderült, ki váltja az Operettszínház kirúgott színészét

Sándor Pétertől pár hete vált meg a teátrum.

Óriási médiavisszhangot váltott ki, hogy az Operettszínházból elküldték a közönség egyik nagy kedvencét, Sándor Pétert, akiért még petíciót is indítottak a rajongói. Ő játszotta többek között Istvánt az István, a király című előadásban, váltótársa a kezdetektől Kocsis Dénes volt. A színházból való eltávolítása után most kiderült, hogy a szerepet ezentúl Kocsis mellett egy diploma előtt álló egyetemi hallgató, Nemes Tibor fogja játszani. Korábban egyébként Kerényi Miklós Máté is játszotta Istvánt, de ő maga döntött úgy, hogy elhagyja az Operettet, és ősztől már nem láthatják a nézők. Legutóbb pedig Homonnay Zsolt ugrott be a darabba mint István, ami viszont nem okozott osztatlan sikert a közönség körében. Nemes Tibort egyébként nem csak ebben az egy darabban láthatják, az április 19-én bemutatásra kerülő Carmen című musicalben ő alakítja José Rivera rendőrhadnagyot, amiben szintén Kocsis Dénes lesz a váltótársa.

Kiskero a Madáchban folytatja

A Jézus Krisztus Szupersztár című darabot megújult formában láthatják a Madách Színház nézői. Az előadáshoz csatlakozik az Operett korábbi sztárja, Kerényi Miklós Máté is. „Kerényi Miklós Máté még sosem lépett színpadra a Madách Színházban, de a rendező, Szirtes Tamás már a Színművészeti Egyetem óta figyelemmel kíséri a pályáját, ahol tanította is őt” – olvasható a színház közleményében.

Kiemelt képen Homonnay Zsolt, Dolhai Attila, Sándor Péter a Jekyll és Hyde című musical nyilvános próbáján a Budapesti Operettszínházban (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!