Napi friss

Katalin hercegné kiköpött mása Vilmos herceg állítólagos szeretője

Lady Rose Hanbury a pletykák szerint gyermeket vár a walesi hercegtől, ezért tűnt el Katalin a nyilvánosság elől.

Nem először röppentek fel a pletykák Vilmos herceg állítólagos szeretőjével kapcsolatban, és most új erőre kaptak: többen tudni vélik, Katalin valójában idegösszeomlást kapott, amikor megtudta, Lady Rose Hanbury terhes Vilmos hercegtől, és nem áll szándékában elvetetni a babát. Amióta Katalint megműtötték, sok furcsaságot vélnek felfedezni a szakértők a helyzettel kapcsolatban, ahogy az sem szokványos, hogyan kommunikálják az egészségi állapotát. Ám most mindennél erősebb a Vilmos szeretőjével kapcsolatos híresztelés. A helyzet attól is igen pikáns – azonkívül, hogy külsőre is hasonlítanak –, mivel korábban igen jó barátságot ápolt a walesi hercegi pár és a lady, még az esküvőjükön is részt vett. Aztán 2019-ben jelentek meg az első pletykák, miszerint Rose és Vilmos között valami lehet, sőt mialatt Katalin Lajost várta, szeretők is lettek. Állítólag fotók is készültek róluk, Katalin pedig ekkor azt kérte Vilmostól, szakítson meg minden kapcsolatot Rose-zal. Ügyvédjük 2019-ben azt nyilatkozta, hogy ezek a pletykák hamisak és rendkívül károsak.

Katalin hercegné és Rose feltűnően hasonlítanak egymásra (Fotó: Getty Images)

Eltűntek a gyűrűk

A közhangulatot az is fokozza, hogy a botrányt kavaró, állítólag Katalin által szerkesztgetett anyák napi fotón nem viseli a jegygyűrűjét. Ahogy manapság Rose sem, akiről szintén úgy gondolják, válik férjétől, David George Philiptől, Cholmondeley hetedik márkijától. Ráadásul tavaly szeptemberben Davidet furcsa körülmények között 30 év szolgálat után eltávolították a brit királyi családban betöltött pozíciójából. Mindezeken kívül csak az nem látja a Vilmos és Katalin, valamint Rose közötti feszültséget, aki becsukja a szemét: 2016-ban még bármikor lencsevégre lehetett őket kapni eseményeken, ma már semmi szín alatt nem mutatkoznak együtt. Ha Rose hivatalból ott van egy eseményen, ahol Katalin is, akkor a lehető legtávolabb állnak egymástól, és Vilmos sem kommunikál vele.

2016-ban még kedvelték egymást (Fotó: Getty Images)

Kicsoda Rose Hanbury?

Timothy Hanbury webdizájner és Emma Hanbury divattervező lánya 1984-ben született, épp március 15-én ünnepelte születésnapját. Ezer szállal kötődik a királyi családhoz: édesanyja Lady Elizabeth Longman unokája, aki szoros kapcsolatban állt II. Erzsébet királynővel. Longman még koszorúslány is volt a néhai királynő és Fülöp herceg 1947-es esküvőjén. Rose modellkedett, 23 évesen szerződött a Storm ügynökséghez, de Michael Gove konzervatív politikus mellett is dolgozott egy ideig. 2009-ben ment hozzá David Cholmondeley-hez, két nappal az eljegyzésük bejelentése után. Három gyermekük van, és egy karnyújtásnyira élnek Vilmoséktól Houghton Hallban.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!