Napi friss

Diana átka sújtja Katalin hercegnét – figyelmeztet a boszorkányfőpapnő, akinek legutóbb is igaza lett

„Tisztogatás indul a brit királyi családban” – mondja Kádár Gyöngyi Iszet, akinek két évvel ezelőtti jóslata, amit a story.hu-nak mondott, mára valósággá vált.

2022 februárjában, azaz több mint két esztendővel ezelőtt Kádár Gyöngyi Iszet boszorkányfőpapnő a story.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy Kamillára lesújt majd Diana átka, amint királyné lesz. „Diana bizonyos dolgokat nem tudott megélni, és ennek a fájdalomnak a súlya visszavezetődik Kamillára, sőt a hercegeken is rajta van. Ha Kamilla felveszi a királyné címet, szerencsétlenség, lelki problémák sora és sok apró balszerencse sújtja majd, sőt akár betegségek is megjelenhetnek nála – mondta Iszet. – Nem azt mondom, hogy Diana gonosz vagy rossz lenne, és megátkozta volna Kamillát, vagy rosszat kívánt volna neki. Arról van szó, hogy sok fájdalma tapadt életében Kamillához, és ez a sok negatív érzelem itt üt vissza. Nevezhetjük ezt karmának is. Kamilla spirituális emberek segítségével szellemi szinten valamennyire meg tudja óvni magát, de kétlem, hogy mindezt teljes mértékben elkerülheti.” Most csakugyan úgy tűnik, Iszet jóslata beigazolódott. A királyi családra csőstül jön a baj, és ezek hatalmas terhet rónak Kamillára. Károly király rákbetegsége önmagában óriási érzelmi trauma, és a királynénak kell most a legtöbb fórumon képviselni a családot, hiszen Katalin hercegné is betegeskedik, aki most éppen azt a címet viseli, amit egykor Diana: ő a walesi hercegné.

Megkerestük Iszetet, aki jól emlékezett korábbi jóslatára, sőt arra is, hogy egy évvel ezelőtt azt is megmondta: Erzsébet királynő szelleme a palotában ragadt. „A szó, ami megjelenik nekem: az elmagányosodás. Most is látom, hogy II. Erzsébet királynő szelleme nem kelt át a fénybe, a lelkek nyughatatlanok a palotában, ez pedig egészségügyi romláshoz vezet a családban. Az elhunyt királynő úgy érzi, még maradnia kellett volna, mert a család nem aszerint él, ahogy ő azt tervezte. Azt látom, hogy tisztogatás fog végbe menni a királyi családban, és a problémák harmincszor-negyvenszer nagyobbak, mint azt a nyilvánosságnak mutatják – mondja Iszet. – Ez az uralkodásra is hatással lesz, mert azt látom, hogy III. Károly király körül fogy az életerő. Emésztéssel kapcsolatos problémát, vastagbélproblémát és termékenységgel kapcsolatos problémát látok. A rossz egészségügyi állapot pedig helytelen döntésekhez fog vezetni a családban. Úgy látom, hogy a probléma gyökere abban áll, hogy valakinek a halálát kívánták a palotában, és ennek az átka most visszaüt a családra – mondja a boszorkányfőpapnő. – Katalin hercegnét pedig egyértelműen Diana átka sújtja. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy maga Lady Di akar ártani neki, hanem az a sok rossz, amit neki kívántak, átszállt a fia feleségére, aki jelenleg a walesi hercegné. Folyamatos egészségügyi és érzelmi leépülést látok. Katalint körbeveszi egy halálenergia. Bélrendszeri, nőgyógyászati, derék és gerinc menti problémákat látok. A tudatával nem lesz gond, de a teste már a fokozott leépülés útjára lépett. Egy olyan spirituális terhet cipel, ami évszázadokra visszamenően a család nőtagjaitól származik. Az egyik gyereknél is látok egy kisebb egészségügyi gondot.”

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!