Napi friss

Így él a Farm VIP véleményvezére Los Angelesben: „Legjobban a család és a túrórudi hiányzik”

A TV2 képernyőjéről ismert Budavári Fülöp televíziós műsorvezetőként akar karriert csinálni a tengerentúlon.

Láthattuk már a Sztárban Sztár és a Ninja Warrior műsorok riportereként, szerepelt a Farm VIP-ben, véleményvezérként is sikeres a közösségi oldalakon, és modellként is gyakran foglalkoztatják. Fülöp nemrég úgy döntött, hogy a tengerentúlon, pontosabban Los Angelesben építi tovább a karrierjét. „Mindig is az volt a célom, hogy Amerikában legyek műsorvezető – meséli. – Amikor kiköltöztem, senkit nem ismertem odakint. Vettem egy repjegyet, és lefoglaltam egy szállást egy hónapra. Az elején nehéz volt, mert nem voltak barátaim, de szerencsém volt, mert jóban lettem egy DJ-vel, és sok mindenkinek bemutatott. Mondhatom, hogy mára már több barátom van Kaliforniában, mint otthon. Szerencsére a nyelvismeretem már akkor is viszonylag jó volt, illetve alapvetően is nyitott személyiségem van, ezért a beilleszkedéssel nem voltak nagy problémáim. Azt szoktam mondani az olyan ismerőseimnek, akik Amerikába költöznének, hogy alapvetően az tud könnyen beilleszkedni egy adott országban, aki az adott nyelven vicces tud lenni…”

Los Angelesben egyáltalán nincs tömegközlekedés, viszont az ő otthona kertjében is van medence (Fotók: Archív)

Közben beiratkozott egy angol nyelvtanfolyamra, ahol leginkább a kiejtését csiszolja az anyanyelvi tanárok segítségével, napi négy órában. És természetesen dolgozik. „Több divathéten is szerepeltem modellként, illetve jó néhány magazinnal volt közös fotózásom. A napjaim gyakran rutinszerűen telnek. A reggelei­met online meetingekkel szoktam indítani az otthoni vállalkozásom miatt. Ezt az edzés követi, majd iskola, és általában még egy edzés délután is. Ezek után gyakran esténként még egy-egy partira, eseményre is el szoktam menni, ahova meghívást kapok.” A 25 éves fiatalember persze naponta bejelentkezik Szekszárdon élő családjánál, mert nem tagadja, hiányoznak neki. „A családon kívül a túrórudi hiányzik a legjobban. A honvágyat úgy kompenzálom, hogy magyar zenéket hallgatok.”

Számos divat­bemutatón dolgozott már (Fotók: Archív)

Szekszárdon Fülinek becézik

Fülöp egyedüli gyerek, édesanyja, Edina Szekszárdon él. „Nagyon hiányzik, de azt gondolom, hogy egy szülőnek az a legnagyobb boldogság, ha a gyermeke kirepülve a családi fészekből megtalálja a boldogságot. Ha a világ másik felén, akkor ott. Füli, ahogyan itthon hívjuk, igazi világcsavargó, ez teszi most boldoggá” – mondta az édesanya, hozzátéve, hogy nemcsak ő, hanem a két vér szerinti és az egy fogadott nagyija is mindig nagyon várja haza.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!